Barış Arduç eşi Gupse Özay ile karesini paylaştı! Eşi ile ilk paylaşımı

Gözlerden uzak bir evlilik sürdüren ünlü oyuncular Barış Arduç ve Gupse Özay çifti özel hayatlarıyla bir hayli merak ediliyorlar. Birlikte çok paylaşımda bulunmayan çiftten sonunda bir paylaşım geldi. Eşi ile ilk kez bir karesini paylaşan Barış Arduç adeta düşman çatlattı.

2014 yılında birlikte yer aldıkları Deliha adlı film setinde tanışan ve 6 yıl boyunca mutlu bir birliktelik yaşayan Barış Arduç - Gupse Özay çifti 2020 yılında dünya evine girdi. Özel hayatlarını gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden çift, 2022 yılında ise kızları Jan Asya'yı kucaklarına alarak anne baba olmanın sevincini yaşadılar. Özellikle yer aldığı Kiralık Aşk dizisindeki Ömer İplikçi karakteriyle herkesin büyük beğenisini kazanan başarılı oyuncu Barış Arduç son paylaşımında eşi Gupse Özay'a sevgisini haykırdı.

Barış Arduç ve Gupse Özay

Barış Arduç ve Gupse Özay

Gupse ÖzayİLİŞKİLİ HABERGupse Özay'dan sonra Barış Arduç bebeğiyle poz verdi! Fotoğrafı görenler...

"HER ZERRENE..."

Sosyal medyayı çok aktif kullanamayan Barış Arduç, son paylaşımıyla beğeni rekoru kırdı. Eşi Gupse Özay ile tek başlarına bir karesi bulunmayan Arduç, ilk defa romantik bir paylaşımda bulundu. 39 yaşına giren eşinin doğum gününü kutladığı kareyi paylaşan ünlü oyuncu paylaşımına "Her zerrene..." notunu düşerek kalp emojisi bıraktı. Kısa süre içerisinde büyük beğeni ve yorum alan paylaşım sosyal medyanın ilgi odağı oldu. Arduç'un paylaşımını görenler "adeta düşman çatlattı" dedi.

Barış Arduç eşi Gupse Özay ile paylaşım yaptı

Barış Arduç eşi Gupse Özay ile paylaşım yaptı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Semicenk'in damar performansı büyük beğeni topladı!

Kanserle mücadelesini kazanan Boğaç Aksoy'un acı günü!

İLİŞKİLİ HABER

Kanserle mücadelesini kazanan Boğaç Aksoy'un acı günü!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0