Işın Karaca'dan "Kaportacılar şarkıcı oldu" göndermesi! Ünlü şarkıcı konserinde...

Geçtiğimiz günlerde hayranlarını üzen bir haber veren ünlü şarkıcı Işın Karaca, konseri sırasında yaptığı göndermeyle gündeme geldi. Polemiğe yol açacak bir açıklamada bulunan ünlü şarkıcının kime gönderme yaptığı merak konusu oldu.

Saçkıran olarak da bilinen Alopeci Universal (AU) adlı hastalığa yakalandığını geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla duyuran ünlü şarkıcı Işın Karaca, önceki gün İstanbul Florya'da sevenleriyle buluştu. Hastalık sürecini bir süre saklayan Karaca, verdiği haberle hayranlarını bir hayli üzmüştü. Konserlerine hız kesmeden devam eden ünlü şarkıcı dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Karaca'nın konser sırasında söyledikleri ise kafalarda soru işareti bıraktı.

Işın Karaca

Işın Karaca

Işın Karaca İLİŞKİLİ HABERIşın Karaca "Saklamak artık daha zor gelmeye başladı demişti!" Peruksuz halini ilk kez paylaştı

"KAPORTACILAR ŞARKICI OLDU"

Konseri esnasında, orkestrasından bir ekip arkadaşından şarkı söylemesi isteyen Karaca, "Hayır" cevabını alınca "Biz ne tornacıların şarkıcı olmasına şahit olduk da sesimizi çıkarmadık. Sen mi şarkı söyleyemeyeceksin?" ifadelerini kullandı. Karaca'nın açıklamaları gündem olurken kime göndermede bulunduğu da merak konusu oldu.

Işın Karaca gönderme yaptı

Işın Karaca gönderme yaptı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kanser tedavisi gören Tanyeli'ye Safiye Soyman'dan anlamlı hediye! Saçlarını kazıtmıştı...

Kanserle mücadelesini kazanan Boğaç Aksoy'un acı günü!

İLİŞKİLİ HABER

Kanserle mücadelesini kazanan Boğaç Aksoy'un acı günü!
Kadir Ezildi'den açıklama geldi! Ürün reklamı için çektiği videonun sonunda hakaret etmişti

İLİŞKİLİ HABER

Kadir Ezildi'den açıklama geldi! Ürün reklamı için çektiği videonun sonunda hakaret etmişti
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0