Ece Erken "benim gibi salak olmayın" dedi! Bir yıldır yaşadığı acı duruma isyan etti

Geçtiğimiz aylar da yaptırdığı diş tedavisi sonrası geçmeyen ağrılarla baş etmeye çalışan Ece Erken, yaşamını etkileyen bu durumla hukuk mücadelesi içerisine gireceğini açıkladı. Yıllardır acı içindeyim diyen Erken, takipçilerini "Lütfen benim gibi salak olmayın" diye uyardı.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaşadığı sağlık sorununu anlatan Ece Erken, gördüğü diş tedavisini takipçileri ile paylaştı. Uzun süredir diş ağrılarıyla baş etmeye çalışan Erken, yaşamını sıkıntıya sokan sorunla ilgili mahkeme sürecine başlayacağını dillendirdi. Yaşadığı durumda kendisinin de hatalı olduğunu söyleyen Ece Erken, bilip güvenmedikleri yerlerde diş tedavisine gidilmemesi gerektiği hakkında takipçilerini de uyardı.

Ece ErkenİLİŞKİLİ HABEREce Erken'den eğitim davası! Eski eşi Serkan Uçar oğlunun okul masraflarını karşılayamıyor

ACIM BİR YILDIR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Yaşadığı diş ağrısının yaklaşık bir yıldır devam ettiğini dillendiren Erken,  Instagram hesabından şu satırları paylaştı: 

"Her dişim sızladığında ağır küfür ediyorum ve beddua, Allah affetsin bilmediğiniz dişçiye diş yaptırmayın, bakın benim sadece hukuk mücadelem yeni başlıyor ki an ve an bilgilendireceğim herkesi, örnek olsun. Keşke zamanı geri alabilsem, o koltuğa hiç oturmasaydım! Acım bir yıldır aralıksız devam ediyor, hayat kalitemi düşürdü. Sağlığımızla kim oynuyorsa kat ve katını çeksin ama en salak benim, sağlam dişlerimi ellettim, lütfen salak olmayın benim gibi!"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Rus turistin odasından çıkanlar şoke etti! Antalya'da beş yıldızlı otelde kalan...

Cardi B'nin konsere giden kişiye fırlattığı mikrofon açık artırmada! Son fiyatı şoke etti

İLİŞKİLİ HABER

Cardi B'nin konsere giden kişiye fırlattığı mikrofon açık artırmada! Son fiyatı şoke etti
Caner Cindoruk'tan ilginç itiraf! Sadakatsiz dizisinde annesi ağlayarak aradı...

İLİŞKİLİ HABER

Caner Cindoruk'tan ilginç itiraf! Sadakatsiz dizisinde annesi ağlayarak aradı...

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0