Filiz Akın son hali ile dikkat çekti! Sıcaktan bunaldığı anlar gündem oldu

Geçtiğimiz yıl kansere yakalandığını duyuran ve birçok hayranını üzen Filiz Akın'dan yeni paylaşım geldi. "Rekor kıran sıcaklık" notunu düşerek yaptığı paylaşımda Filiz Akın'ın son hali dikkat çekti. Oldukça zayıflayan Filiz Akın, sıcaklıktan bunaldığı anlarla gündem oldu.

Uzun zamandır sağlık sorunları ile mücadele içerisinde olan Yeşilçam'ın efsane ismi Filiz Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeyi başarıyor. Son günlerde yaşadığımız sıcaklığa nispeten paylaşımda bulunan Akın, "Rekor kıran bu sıcakların sona erdiğini umuyorum" notunu düştü. İmajını değiştiren ve görüntüsüyle de dikkat çeken Filiz Akın, son hali ise dikkat çekti.

Kanserli doku tespit edilen Filiz AkınİLİŞKİLİ HABERKanserli doku tespit edilen Filiz Akın'dan sağlık durumuyla ilgili peş peşe paylaşım!

Filiz Akın son hali

Filiz Akın son hali

FİLİZ AKINDAN YENİ PAYLAŞIM

Yaptığı paylaşımla takipçilerinden birçok beğeni ve yorum alan Filiz Akın, zayıflığı ile dikkat çekse de güzelliğinden ödün vermediği bir kareyi Instagram hesabından paylaştı.

Filiz Akın

Filiz Akın

Oldukça sıcak olduğunu belirten ve bu günlerin sona ermesini dileyen Akın'a takipçileri de "Hala bu kadar güzel bir hanım yok", "Çok güzelsiniz" gibi yorumlarda bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

İbrahim Büyükak'ın uçakta zor anları! Neye uğradığını şaşırdı

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik eşiyle fotoğraf paylaştı! Romantik halleri çok konuşuldu

İLİŞKİLİ HABER

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik eşiyle fotoğraf paylaştı! Romantik halleri çok konuşuldu
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 5

İşte öyle 8 ay önce

Biz ölmüşüz o zaman...

zafer gülten 8 ay önce

ben 6-7 yaşında iken filmlerini seyrederdim,bugün ben 65 yaşımda olduma göre kendisinin 80-85 i rahat vardır.

zafer gülten 8 ay önce

ben geldim 65 yaşıma,5-6 yaşındayken filmlerini seyrettiğim kadın,kaç yaşında vardır kimbilir.6 yaşındayken filmini seyrettiğime göre tahminen 80-85 yaşında vardır.

insanoğlu 8 ay önce

Şu anda en çok muhtaç olduğu şey DUA. İnsan bir dua ister, ama ne yazık ki nasibinde dua istemek yokmuş. Yazık....

Toplam 1 beğeni

fatih 8 ay önce

artık yaşlanmış... herkesin başına gelecek, geçte olsa erkende olsa

Toplam 1 beğeni