Şarkıcı Atiye'nin acı günü! Babaannesini kaybetti

Sekiz aylık hamile şarkıcı Atiye aldığı acı haberle yıkıldı. Ünlü şarkıcının babaannesi hayatını kaybetti.

Sevilen şarkılarıyla tanınan ve son zamanlarda gözlerden uzak bir hayat sürdüren şarkıcı Atiye, şimdilerde ikinci çocuğuna hamile. 2018 yılında Erol Sebebci ile dünya evine giren şarkıcı 2019 yılında Ferah Feza adını verdiği ilk kızını kucağına almıştı. İkinci çocuğunun dünyaya gelmesi için adeta gün sayan 8 aylık hamile şarkıcı aldığı acı haberle yıkıldı. Ünlü şarkıcı adını taşıdığı babaannesi Atiye Yılmaz'ı kaybetti.

Atiye

Atiye

Sessiz sedasız evlenen Atiye eşiyle ilk karesini paylaştıİLİŞKİLİ HABERSessiz sedasız evlenen Atiye eşiyle ilk karesini paylaştı

6 Şubat'ta meydana gelen büyük Hatay depreminin ardından Hatay'dan Antalya'ya giden Yılmaz, bir süre sonra sağlık problemleri yaşamaya başlamıştı. Yedi çocuğu ve 15 torunu olan Atiye Yılmaz, cumartesi günü memleketi Antakya'da öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedilecek.

Atiye babaannesini kaybetti

Atiye babaannesini kaybetti

"ATİYE NENEM"

Babaannesinin vefat haberini birlikte oldukları kareleri paylaşarak duyuran ünlü şarkıcı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Canım Babanne'cim.
Atiye nenem.
Seni ne kadar çok sevdiğimi sadece sen değil tüm Türkiye biliyor. Senin adını taşımaktan büyük gurur duyuyorum. Anılarım, çocukluğum, hayatım, müzigim, yaşamımın sekillenmesine en büyük katkı sağlayanlarin başında geliyorsun.
Senin torunun olmaktan her zaman sonsuza kadar mutluluk duyacagim.
Elbet bir gün yeniden kavuşacağız. Zaten sen her zaman benim yanımda olacaksın, biliyorum.
Seni çok seviyorum."

Atiye Yılmaz

Atiye Yılmaz

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Cemal Can Canseven'den para açıklaması: "Çok para kazanıyorum; ev, araba ve dükkan alıyorum"

Yasemin Özilhan'ın ultra lüks villası ağızları açık bıraktı!

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Özilhan'ın ultra lüks villası ağızları açık bıraktı!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0