Doğum yapan Songül Öden'den yeni paylaşım! "En güzel doğum günü hediyesi"

Yer aldığı dizi ve filmlerle adından sıklıkla bahsettiren ünlü oyuncu Songül Öden'den sevindiren haber gelmişti. Türk dizi ve sinema dünyasının tanınmış ve sevilen isimlerinden biri olan Öden'in bebek beklediği öğrenilmişti. Ünlü oyuncunun bu müjdeli haberi sevenlerini heyecanlandırmıştı. Öden, geçtiğimiz ay kızını kucağına aldı. Taze anne Öden'den gelen yeni paylaşım büyük ilgi gördü.

Oyunculuk kariyerine tiyatro ile başlayan ve sonrasında yer aldığı birçok dizi ve film ile tanınan ünlü oyuncu Songül Öden şimdilerde sakin ve gözlerden uzak bir yaşam sürdürüyor. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaştığı "Gümüş" adlı diziyle hafızalara kazınan ünlü oyuncudan gelen mutlu haber hayranlarını sevindirdi. 2020 yılının temmuz ayında Arman Bıçakçı ile nikah masasına oturan Öden, hamile olduğu haberini sevenlerine duyurmuştu.

Songül Öden

Songül Öden

Oyuncu Songül Öden, iş insanı Arman Bıçakçı ile dünyaevine girdiİLİŞKİLİ HABEROyuncu Songül Öden, iş insanı Arman Bıçakçı ile dünyaevine girdi

"EN GÜZEL DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ"

Mütevazi ve sakin yaşantısıyla dikkat çeken ünlü oyuncu eşi ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Hamile olduğu haberini yakın çevresiyle paylaşan 45 yaşındaki Öden, anne olmanın heyecanını ilk kez yaşadı. 45 yaşına girmesine sayılı günler kala anne olan Öden yeni paylaşımında doğum karesine yer verdi. Ünlü oyuncu o paylaşımına şu notu düştü:

"Ömrümün en güzel doğum günü hediyesi...Yaklaşık 20 gündür tam zamanlı bir işe girdim. Güzel mesajlarınıza/aramalarına dönemiyorum bağışlayın.

İyi dilekleriniz, armağanlarınız, yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Çevremde binlerce güzel insanla sarmalandığım için şükürler olsun."

Songül Öden anne oldu

Songül Öden anne oldu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Özcan Deniz'den Orhan Gencebay'a sahnede doğum günü sürprizi

Songül Öden'den müjdeli haber! Bebeğin ismini ilk kez açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Songül Öden'den müjdeli haber! Bebeğin ismini ilk kez açıkladı
Ünlü manken Azra Akın'dan salı pazarı paylaşımı! Sebzelerini tek tek elleriyle seçti

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü manken Azra Akın'dan salı pazarı paylaşımı! Sebzelerini tek tek elleriyle seçti
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0