Berdan Mardini'den sevindiren haber! Yaş farklı ile gündem olan Dilara Talay ile...

Özel hayatı ve takındığı tavırlarla sosyal medyanın diline düşen Berdan Mardini'den sevindiren haber geldi. İddialara göre kendisinden yaşça küçük yol arkadaşı Dilara Talay ile evlilik yoluna adım atmaya başladı.

Ünlü türkücü Berdan Mardini, son günlerde giyimi ve hayatında yer alan arkadaşı Dilara Talay ile gündeme sık sık geliyor. Geçtiğimiz günlerde Talay ile poz veren ve tekrar adını duyurmayı başaran Mardini'den yeni bir haber daha ileri sürüldü. Evliliğe adımlar atmaya başlandığı söylenen Mardini magazin gündemine bomba gibi düştü.

Berdan MardiniİLİŞKİLİ HABERBerdan Mardini'nin yeni tarzı gündem oldu! Masa örtüsüne benzetildi

Berdan Mardini

Berdan Mardini

BERDAN MARDİNİ'DEN SEVİNDİREN HABER

44 yaşındaki başarılı türkücü Berdan Mardini, kendisinden 15 yaş küçük olan Dilara Talay ile evliliğe hazırlandığı ileri sürüldü.

Berdan Mardini ve Derya Talay

Berdan Mardini ve Derya Talay

Henüz ünlü türkücüden bir açıklama gelmezken, sosyal medya hesaplarında birlikte paylaştıkları kareler çok konuşuldu. Fotoğrafın altına "Her şey güzel" notunu düşen Mardini, dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Down sendromlu sporcu hareketiyle yüzleri gülümsetti!

Faruk K'dan sevenlerini korkutan haber!

İLİŞKİLİ HABER

Faruk K'dan sevenlerini korkutan haber!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0