İbrahim Büyükak'ın uçakta zor anları! Neye uğradığını şaşırdı

Ünlü komedyen Antalya'ya uçtuğu sırada uçakta başına talihsiz bir olay geldi. Büyükak, uçağa bindikten sonra hostesin ikram yaptığı sırada bütün içecekler üstüne devrildi. Ünlü komedyen o anları sosyal medya hesabından "Aslında oysa ki her şey çok güzel başlamıştı nazar ettiniz" diyerek sitem etti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlü komedyen İbrahim Büyükak arkadaşlarıyla birlikte Antalya'ya gitmek için uçağa bindi. Uçağa bindikten sonra üzerine dökülen içeceklerle hayatının şokunu yaşadı.

"OYSAKİ BUGÜN ŞAHANE BAŞLAMIŞTI"

Büyük bir şaşkınlık yaşayan ünlü komedyen o anları sosyal medya hesabından nazar ettiniz diyerek paylaştı. Büyükak, yayınladığı videoda "Oysaki bugün şahane başlamıştı. Sabah çok güzel bir bir haber aldım. Tam uçağa bindim çok mutluydum ve ta ki içecek tepsisi komple üstüme dökülene kadar. Canın sağ olsun Hostes kardeş diyecek bir şey yok. Nazar ettiniz hain insanlar"

Depremde 17 yakınını kaybeden Karsu açıkladı! Başka bir aileden 17 kişiyi kurtardı

İLİŞKİLİ HABER

Depremde 17 yakınını kaybeden Karsu açıkladı! Başka bir aileden 17 kişiyi kurtardı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

İnsanoğlu 8 ay önce

Bu soytarıyı da başımıza ünlü ettiniz ya, Belden aşağı esprilerle komiklik yaptığını zanneden soytarı....

Hayrettin 8 ay önce

Bu ünlü şovmen değil soytarı

Toplam 1 beğeni