İbrahim Kutluay'ı ve Demet Şener'i gururlandıran anlar! 13 yaşındaki oğlu ilk...

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay aldığı haberle mutluluktan havalara uçtu. Kutluay'ın 14 yaşındaki oğlu Ömer Kutluay, Real Madrid'in altyapısına transfer oldu. Anne-babası da evlatlarının çıktığı ilk antrenmanı tribünden birlikte izledi.

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay, oğlu Ömer Kutluay'ın İspanyol devi Real Madrid'in basketbol takımının altyapısına transfer olduğunu müjdesini verdi. Babasının yolundan giden Ömer Kutluay ilk antrenmanına çıkarak ailesini gururlandırdı. 

DEMET ŞENER VE İBRAHİM KUTLUAY'IN GURU GÜNÜ!

Demet Şener ve İbrahim Kutluay, oğullarının bu mutlu gününde onu yalnız bırakmadı. Oğullarıyla birlikte Madrid'e giden ve Ömer Kutluay'ın ilk antrenmanını tribünden birlikte izleyen Şener ve Kutluay, "Ayrılsak da çocuğumuz için beraberiz" mesajı verdi.

SIK SIK MADRİD'E GİDECEK

Oğluyla vedalaşıp öpmelere koklamalara doyamayan Şener, duygusal anlar yaşadı. Şener o anları "Bol bol sarıldım, öptüm, kokladım Allah'a emanet ol oğlum en kısa zamanda geleceğim yanına" diyerek paylaştı. 

"SENİNLE NE KADAR GURUR DUYSAM AZ"

Kutluay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Sporculuk hayatımda başarının ve heyecanın her türlüsünü yaşadığımı düşünüyordum ama insanın oğlunun macerasına tanıklık etmesi bambaşka bir duyguymuş. Cesaretle çıktığın bu yeni yolculuğunda, hayallerinin peşinden giderken sonuna kadar yanındayım oğlum. Dünyanın en büyük kulübünün formasını giyeceğin için seninle gurur duyuyorum."

"ŞANSIN BOL OLSUN"

Ömer'in annesi Demet Şener ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Bir kaç zamandır içim içime sığmıyordu, herkese haykırmak istiyordum ama doğru zamanı beklemem gerekti canım oğlum @omerkutluay10 bundan sonra dünyanın en büyük kulübünün @realmadridbasket formasını giyecek. Seninle ne kadar gurur duysam azdır yolun açık, şansın bol olsun annem seni çok seviyorum" notuyla heyecanının ve mutluluğunu dile getirdi. 

Tası tarağı toplayıp şehirden kaçtı! Çiftçiliğe adım atarak tropikal meyve yetiştirdi

İLİŞKİLİ HABER

Tası tarağı toplayıp şehirden kaçtı! Çiftçiliğe adım atarak tropikal meyve yetiştirdi
Beyonce'nin 100 bin dolarlık metro jesti gündem oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Beyonce'nin 100 bin dolarlık metro jesti gündem oldu!
Sienna Miller'dan dönerli patlıcan böreğine tam not!

İLİŞKİLİ HABER

Sienna Miller'dan dönerli patlıcan böreğine tam not!
Mustafa Keser'den öldü iddialarına açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Keser'den öldü iddialarına açıklama!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0