Görkem Sevindik hastane kantininde satış yaparken görüntülenmişti! Sessizliğini bozdu

"Kurtlar Vadisi", "Söz", "Ramo" gibi yapımlarda rol olan ünlü oyuncu Görkem Sevindik, Kocaeli Şehir Hastanesi'nin kantininde satış yaparken görüntülendi. Çıkan haberlerden sonra kendisini görmek için hastaneye gelenlerin olduğunu söyleyen Görkem Sevindik, "Bir satış yapıyorum bir fotoğraf çektiriyorum" dedi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bir dönem yayınlanan Kurtlar Vadisi isimli diziyle ismini milyonlarca kişiye duyuran ardından farklı başarılı projelerde yer alan Görkem Sevindik şimdilerde ulusal bir kanalda yayınlanan dizide rol alıyor. Son olarak Görkem Sevindik’in Kocaeli’nde bulunan bir hastanenin kantinde satış yaparken görüldüğü iddia edilmişti.

Sevindik'in bir hastane kantininde satış yaptığı anlar sosyal medyanın gündemine oturdu. 36 yaşındaki Sevindik'in Kocaeli Şehir Hastanesi'nin kantininin işletmesini aldığı öne sürüldü.

İŞTE ŞAŞKINA ÇEVİREN O ANLAR;

SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

Oyuncu, nisan ayında açılan hastanenin kantinini işlettiğini açıkladı:

Hürriyet'in haberine göre; "Bir ortağımla kantinin işletmesini aldık. O fotoğrafın çekildiği gün kantinde çalışıyordum. Daha önce de oto yıkama işi yaptım. Oyunculuk dışında işlerle uğraşmayı seviyorum."

Çıkan haberlerin ardından hastaneye kendisini görmeye gelenlerin olduğunu anlatan oyuncu, "Sırf beni görmeye gelenler oluyor. Bir tost satıyorum, bir fotoğraf çektiriyorum" diye konuştu.

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'in kazancı dudak uçuklattı! Bölüm başı...

İLİŞKİLİ HABER

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'in kazancı dudak uçuklattı! Bölüm başı...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0