Ben Affleck yalnız başına Boğaz'ın keyfini çıkardı! Ben Affleck kimdir? Neden İstanbul'da?

Dünyaca ünlü aktör Ben Affleck, İstanbul'a gelmesiyle gündeme geldi. Boğaz'ın keyfini yalnız başına çıkaran Ben Affleck'in fotoğrafları sosyal medyada yankı uyandırdı. Gözler eşi Jeniffer Lopez'i ararken Türkiye'ye yalnız görüntülenen Ben Affleck, merak konusu oldu. İşte gündemi sarsan Ben Affleck'in yalnız fotoğrafı...

Amerikalı oyuncu Ben Affleck, Oynadığı ve çektiği birçok filmle adını duyurdu. Aynı zamanda Oscar ödülü alan Ben Affleck geçtiğimiz günlerde İstanbul'da Boğaz manzarasının tadını çıkarırken görüntülendi. Saçı sakalı birbirine karışmış şekilde kadrajlara yansıyan Ben Affleck, yalnız başına oturmasıyla dikkat çekti. 

Ben Affleck yalnız başına Boğaz

Ben Affleck yalnız başına Boğaz

Birden gündem olan ve merak edilmeye başlayan Affleck, "Neden İstanbul'da" sorularını sordurtmaya başladı. Çocukları ile de görüntülenen Affleck'in eşi Jeniffer Lopez'in olmaması da dikkat çekti.

Ben Affleck

Ben Affleck

BEN AFFLECK NEDEN İSTANBULDA

İstanbul'a tatil için gelen Ben Affleck, yalnız değildi. Çocukları ile tatil yapan ünlü aktöre eşi Jennifer Lopez'in eşlik etmemesi dikkatlerden kaçmadı. Çocukları ile şehrin zengin kültürel mirasını keşfetmeyi planladıkları söylendi. 

Sultanahmet semtindeki bir otelde kalan Affleck, Mısır Çarşısı, Ayasofya Ulu Camii, Yerebatan Sarnıcı gibi ünlü simgeleri ziyaret ediyor. Christian Bale ve Tom Cruise gibi diğer Hollywood sanatçıları da şehirde görüldüğü ileri sürüldü.

BEN AFFLECK KİMDİR?

15 Ağustos 1972 Kaliforniya'da doğan Amerikalı oyuncudur. Aynı zamanda yönetmen ve Oscar ödülü sahibi senaristtir. Oyunculuğa çocukluk yıllarından başlamıştır.  Good Will Hunting, Can Dostum, Argo, He is Just Not That into You gibi filmlerde rol almıştır. Jennifer Garner ile evli olan fakat ilerleyen zamanda boşanan Affleck’in Violet ve Seraphina adında iki kız çocuğu bulunmaktadır. 2022 yılında da dünyaca ünlü şarkıcı Jeniffer Lopez ile nikah masasına oturdu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

MasterChef'te Mert ile Sergen arasında paylaşım krizi çıktı! Birbirinin üzerine yürüdüler

Yapay zekadan yeni seçim: Türkiye'nin en güzel 10 kadını

İLİŞKİLİ HABER

Yapay zekadan yeni seçim: Türkiye'nin en güzel 10 kadını

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Eyya 8 ay önce

resimde iki erkek çocuk var