Eski nişanlısıyla davalık olan Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur Sivas'a gelin gidiyor!

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur, eski nişanlısı Burak Kalfa ile davalık olmuştu. Tayfur, şimdilerde yeni bir aşka yelken açtı. Evlilik hazırlığı yapan Tuğçe Tayfur nikah hazırlıklarını sosyal medyada paylaştı.

Arabesk müziğin usta yorumcularından Ferdi Tayfur ile Türk Sineması'nın usta aktrislerinden Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, özel hayatı ile gündem olmaya devam ediyor. Tuğçe Tayfur, Burak Kalfa ile Eylül 2022'de nişanlanmıştı. Ancak geçtiğimiz aylarda iki isim arasında çeşitli iddialar gündeme gelmişti.

Ayrılığın ardından Tuğçe Tayfur, eski nişanlısı hakkında açıklamalarıyla herkesi şaşırtmıştı. Fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü söyleyen Tayfur, savcılığa başvurduğunu belirtmişti. Eski nişanlısıyla davalık olan Tuğçe Tayfur, Burak Kalfa hakkında uzaklaştırma kararı da almıştı.

TUĞÇE TAYFUR YENİDEN EVLENİYOR!

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur şimdilerde yeni bir aşka yelken açtı. Tayfur, ismini henüz açıklamadığı ve Sivaslı olduğunu söylediği sevgilisi ile nikah hazırlıkları yapıyor.

Nikah için hazırlıklara başlayan Tuğçe Tayfur, o anları da sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Müstakbel eşiyle nikah işlemleri için vesikalık fotoğraf çektirmeye giden Tuğçe Tayfur, başka bir paylaşımında "Sivas, nüfusa +1 yazın geliyorum" yazdı.

ŞOKE EDEN AÇIKLAMA:

Tayfur, Muhammet Aydın'ın ticaretle uğraştığını vurguladı:

"İşi bıraktığımda herkes birileri için bıraktım sanmıştı halbuki tam tersiydi. Yuva kurmaktan başka istediğim hiçbir şey yoktu. Daha düzenli çoluk, çocuklu bi hayat. Neyse ben işi bırakmayayım diye çok büyük baskılar gördüm ama başımı dik tuttum şantajları tehditleri aileme anlattım. Tam o sıralarda Muhammet Bey karşıma çıktı ve ticari bi birliktelik sundu. Aslında amaç para kazanmak değildi. Kafam dağılıcaktı, bende kabul ettim. Zaman geçtikçe Muhammet Bey benim yüzümden ölüm tehditleri almaya başladı. O da şikayetçi oldu. Benim yaşadığım her şeye birebir şahit oldukça aramızdaki bağ kuvvetlendi. Şimdi bir kaç 2. Sınıf Magazin sitelerinde Muhammet Bey için 'ağır abi, mafyatik' gibi tabirler kullanmışlar.
Bizim piyasamızla uzaktan yakından bir ilgisi yok. Ticaret insanı, işinde gücünde. Benim yüzümden kendini kaosun içinde bulan ama yine de elinden gelenin fazlasını yaparak yanımdan bir saniye bile ayrılmayan bir adam kendisi. O yüzden insanlara böyle tabirler kullanmadan önce ticari hayatlarına bir bakın bakalım... Yanımda olup destek verdiğin her gün için teşekkür ederim..."

'RESMİ NİKAHTAN SONRA HESABIMI KAPATACAĞIM'

Çok geçmeden Muhammet Aydın da Instagram sayfasında Tuğçe Tayfur'u destekleyen bir açıklama yayınladı.

"Resmi nikah sonrası profilim kapanacaktır. Aptalca Magazin ve ünlü olma çabaları üzgünüm bende yok. Benden size ekmek çıkmaz. Ne ismimi gazetelere çıkarıp zengin olmaya ihtiyacım var, ne de hayatıma aldığım kadınımın ismini kullanmaya... Ticari faaliyetlerimi sürdürdüğüm tüm şirketler tarafıma ait ve aile fertlerimin dahil ismini kullanmamış adam olarak yeri geldi aile şirketlerini yönettiğimi konuştunuz, yeri geldi mafyatik lanse edildim. Komik"

Tamer Karadağlı'nın yeni makamını hazmedemeyen Berna Laçin "Sodalı" gönderme yaptı

İLİŞKİLİ HABER

Tamer Karadağlı'nın yeni makamını hazmedemeyen Berna Laçin "Sodalı" gönderme yaptı

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0