Resul Dindar ve Demet Akalın sahnede tartıştı! "Sen beni tanımamışsın"

Resul Dindar ve Demet Akalın arasında gerginlik sosyal medyanın gündemine bomba gibi oturdu. Artvin'in Arhavi ilçesinde düzenlenen festivalde Demet Akalın'ın erken çıkmak istediğini söyleyen Resul Dindar, "Ben buranın çocuğuyum, ben Karadenizliyim müziğiyim, sen beni tanımıyorsun" deyince Akalın sahneye çıkarak dinleyicilerin önünde tartışmaya başladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Artvin'de düzenlenen festivalde konser veren Demet Akalın ve Resul Dindar arasında tartışma çıktı. Akalın'ın sahneye erken çıkmak istediğini öğrenen Dindar, "Ben buranın çocuğuyum, sen beni tanımıyorsun" diyerek tepki gösterdi. Resul'un sözlerine sinirlenen Akalın ise sahneye çıkarak sitem etti.

SAHNEDE GERGİN DOLU DAKİKALAR!

Konser devam ederken görevlinin Resul Dindar'ın yanına gelerek kulağına bir şeyler fısıldamasının ardından Dindar, Demet Akalın'ın sahneyi kedisine devretmesini istediğini iddia etti.

"BEN BURANIN ÇOCUĞUYUM, BENİ TANIMAMIŞSIN"

Mikrofonu alarak sahne önüne gelen Dindar, "Size çok güzel bir şey söyleyeceğim, ne kadar yakıştığına siz karar verin. Demet Akalın Hanımefendi 22.30'da çıkmak istiyormuş, eğer çıkmazsa gidecekmiş. Benim sahnemi erken bitirmemi istiyormuş yoksa gidecekmiş. Ben buranın çocuğuyum, ben Karadeniz müziğiyim. Sen beni tanımıyorsun, benim saatim on bir" dedi.

Demet Akalın ve Resul Dindar sahnede tartıştı

Demet Akalın ve Resul Dindar sahnede tartıştı

SAHNEYE GELEREK TEPKİ GÖSTERDİ

Dindar'ın konuşmalarının ardından sahneye çıkan Akalın, Dindar ile bir süre konuştuktan sonra sahneden indi. Daha sonra sonra Dindar bir müddet daha konsere devam edip inince, sahneye Akalın çıkarak sevenleriyle buluştu.

Ayasofya'yı ziyaret eden Wanda'dan Hürrem Sultan pozu!

İLİŞKİLİ HABER

Ayasofya'yı ziyaret eden Wanda'dan Hürrem Sultan pozu!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

misafir 8 ay önce

Bir karadenizli kibarlığı yapsaydınya delikanlı,hiç misafirperver değilmişsin.

Şaban Tanrıverdi 8 ay önce

Bu resul de kimmiş diva demet dururken senin vıy vıy ınımı dinleyecek millet

Yıldırım 8 ay önce

Zavallı kendini sanatçı zannediyor ibrahim tatlıses rezil rusva etti gene utanma yok hala sanatçıym diye ortalarda dolaşıyor onu oraya çağıranda suç

Adnan 8 ay önce

Sana gizli söylediği şeyi senin çıkıp yayman Karadeniz çocukluğuna yakışmadı. Ayıp..

istanbullu 8 ay önce

gerek yok bunlar para için atatürkü bile satarlar...takılmayalım ne halleri varsa...bizim işimiz var...