Serdar Ortaç'ın gözyaşları sel oldu! Kendi şarkısını söylerken...

Son zamanlarda magazin gündeminden düşmeyen Serdar Ortaç, henüz çıkmamış 'Ferhat' isimli şarkısını söylerken gözyaşlarına hakim olamadı. Arabasının içerisinde hüngür hüngür ağlayan Ortaç'ın gözyaşları sel oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sosyal medyayı son zamanlarda etkili bir şekilde kullanan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, çektiği videolarla sık sık gündeme geliyor. Son günlerde kadınlara yönelik yaptığı açıklama ile de yoğun tepki gören Ortaç, şimdi de henüz çıkmamış şarkısını arabanın içerisinde seslendirirken gözyaşlarına hakim olamayarak ağladı. Magazin gündemine bomba gibi düştü.

SERDAR ORTAÇ GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Sosyal medyada açtığı bir canlı yayında kendi müziği 'Ferhat'ı hayranlarına dinletirken şarkısına eşlik eden Ortaç birden ağlamaya başladı ve gözyaşlarına hakim olamadı.

O anlar hızlı bir şekilde yayılmaya başlandı.

Şahinbeyli kadınlar hünerlerini sergiledi!

İLİŞKİLİ HABER

Şahinbeyli kadınlar hünerlerini sergiledi!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0