Hazar Ergüçlü’den babasına acı veda! Gözyaşlarına boğuldu

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü aldığı acı haberle yıkıldı. Ergüçlü'nün Kıbrıs'ta yaşayan babası Süleyman Ergüçlü vefat etti. Kıbrıs'ta düzenlenen cenaze töreninde gözyaşlarına boğulan Ergüçlü, ayakta durmakta güçlük çekti.

Oyuncu Hazar Ergüçlü baba acısıyla sarsıldı. Ünlü oyuncunun Kıbrıs'ta yaşayan babası Süleyman Ergüçlü vefat etti. Uzun yıllar Kıbrıs Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapan Süleyman Ergüçlü hayatını kaybetti.

Hazar Ergüçlü

Hazar Ergüçlü

ÖLÜM HABERİNİ EŞİ DUYURDU

69 yaşında vefat eden Ergüçlü'nün ölüm haberini eşi Neşe Ergüçlü bu sözlerle duyurdu:

"Eşim Süleyman Ergüçlü bu sabah, evimizde vefat etmiştir. Acım, acımız sonsuz. Cenaze töreniyle ilgili detaylar tarafımızdan paylaşılacaktır. Hepimizin başı sağ olsun."

ÜNLÜ OYUNCUDAN BABASINA ACI VEDA

Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği'nin kurucularından ve eski başkanlarından, duayen gazeteci Süleyman Ergüçlü bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Ünlü oyuncu Kıbrıs'ta düzenlenen cenaze töreninde gözyaşlarına boğuldu. 

Hazar Ergüçlü'nün babasının cenaze törenindeki hali yürek burktu.

Ferhat Göçer yaptığı hareketle takdir topladı! Sahneye çıkan annesinin elini öptü

İLİŞKİLİ HABER

Ferhat Göçer yaptığı hareketle takdir topladı! Sahneye çıkan annesinin elini öptü

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Yorumcu 8 ay önce

Ölünce nereye gidiliyor sanıyorlar acaba. En dindari da en sefihi de cenazede, mevutte vb yerlerde biraz giyimine kusamina dikkat eder. Siz nerenin gavurusunuz.

Vatandaş 8 ay önce

Allah rahmet eylesin diyecek birşey yok fakat cenazede bari biraz kılık kıyafete dikkat etseler.