Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur dünyaevine girdi! Babası ve annesi neden nikaha katılmadı?

Geçtiğimiz aylarda nişanlısından ayrılan Tuğçe Tayfur'dan jet hamle geldi. Tayfur, ayrıldıktan 4 ay sonra Muhammet Aydın ile evlendi. Kısa sürede evlilik kararı alan Tuğçe Tayfur'un nikahına anne Necla Nazır ve baba Ferdi Tayfur'un neden katılmadığıyla ilgili ilk açıklama yaptı.

Geçtiğimiz haftalarda eski nişanlısı Burak Kalfa ile davalık olan Tuğçe Tayfur kısa süre sonra evlilik kararı alınca sosyal medyada gündem oldu. Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur, Muhammet Aydın ile Sivas’ta evlendi.

ANNESİ VE BABASI NEDEN KATILMADI? AÇIKLAMA GELDİ

Muhammet Aydın'la ile evlenen Tuğçe Tayfur annesi Necla Nazır ile Ferdi Tayfur'un nikahına katılmaması hakkında ilk kez konuştu Milliyet'in haberine göre; Tayfur, sürpriz nikâha annesi ile babasının karşı çıktığı iddialarına "Olur mu öyle şey? Hiç alakası yok. Sivas'ta evlendiğimiz için katılamadılar. Biz İstanbul'da yapmak istemedik nikâhı" diye cevap verdi.

Eşi Aydın'ın ticaretle uğraştığını ve dört ay önce tanıştıklarını söyleyen Tayfur "Eşimin iki kızı var. Hamile değilim ama çocuk düşünüyorum" dedi.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI!

Sosyal medya hesabından nikahtan kareler yayınlayan Tayfur, altına şu notu düştü:

"Ciddi bir şeyler yazıp yazıp siliyorum ama o kadar mutluyum ve çok uzun zaman sonra o kadar kendim gibiyim kii ciddi bir şeyler yazamıyorum.

"ELHAMDÜLİLLAH"

Bizler ne kadar planlar yapsak da sonunda Allah'ın dediği oluyor. Elhamdüllilah Allah seni bana gönderdi, ne de güzel etti.

Tabii sana ne ithamda bulundular ama bir kulağımızdan girdi bir kulağımızdan çıktı çünkü doğru duvar yıkılmazdı.

"TUĞÇE AYDIN OLDUM"

Allah için seni çok seviyorum Hubby. TUĞÇE AYDIN’a merhaba diyelim canlarım. Allah her isteyene de nasip etsin. Yanımda olduğunuz her gün için teşekkür ederim"

Arif Verimli'den yetkililere çağrı! Zonguldak'taki vahşete sessiz kalamadı

İLİŞKİLİ HABER

Arif Verimli'den yetkililere çağrı! Zonguldak'taki vahşete sessiz kalamadı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

ramo abi 8 ay önce

atla uçağa git. çok mu zor. demek ki bir şeyler var ve çocukların iş yaparken ana baba rızasını almaları gerekir.

halıl 8 ay önce

neden anne va baba gelmedı..ince iş herhalde..aılenın ıstemedıği mıydı yoksa..dıkkat et..dunya gelıp geçici..

Toplam 1 beğeni

Deli Derviş 8 ay önce

Her cana qurban hürmetim var, fakat bu Tuğçe bi kapanıyor bi açılıyor , bu ne iş, bu işler ile şaka olmaz ne isen o ol. Ya açıl ya kapan. İkisinede hürmetimiz var, yeter ki magazin oyuncak yapma

Vatan 8 ay önce

Bu adamı gözüm tutmadı...

Toplam 1 beğeni

Haktan 8 ay önce

Buda babasına çekmiş işte