Kıvanç Tatlıtuğ'un altın saçlı oğlu sporda görüntülendi! O anları Başar Dizer fotoğrafladı

Tatillerini Bodrum'da geçiren ünlü çift Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, altın saçlı oğulları ile spora gitti. Tatlıtuğ'un sporda oğlu Kurt Efe ile bir araya geldiği anları eşi Başak Dizer fotoğrafladı. Kendi hesabından paylaşan Dizer, kısa sürede gündem oldu.

2016'da Başak Dizer'le dünyaevine giren Kıvanç Tatlıtuğ, son zamanlarda oynadığı Aile dizisi ile gündeme geliyor. Sete verilen arayı ailesi ile değerlendiren Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer'in spor sonrası çektiği bir fotoğraf karesi ile çok konuşuldu. 

Kıvanç TatlıtuğİLİŞKİLİ HABERKıvanç Tatlıtuğ'un bu hareketine herkes şoke oldu! Ama gerçek bambaşka çıktı

KIVANÇ TATLITUĞ'UN ALTIN SAÇLI OĞLU KURT EFE

39 yaşındaki başarılı isim Kıvanç Tatlıtuğ, dizinin ara vermesinden sonra soluğu Bodrum'da almıştı. Ailesi ile birlikte zaman geçiren Tatlıtuğ, oğlu ile gündeme geldi.

Başak Dizer'in spor sonrası çektiği kare çok konuşuldu. Oğlu Kurt Efe'nin babası Kıvanç Tatlıtuğ'a spor sonrası sarılması ve altın gibi saçları çok konuşuldu.İşte Başak Dizer'in, "Ve spor biter" notuyla sosyal sosyal medya hesabında paylaştığı o fotoğraf;

Kıvanç Tatlıtuğ ve oğlu Kurt Efe

Kıvanç Tatlıtuğ ve oğlu Kurt Efe

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Lamba tamir eden kedi sosyal medyada gündem oldu! Adeta şaşkına çevirdi

Karayip Korsanları setinde yürekleri ağza getiren kaza! Platform çöktü

İLİŞKİLİ HABER

Karayip Korsanları setinde yürekleri ağza getiren kaza! Platform çöktü

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0