Mesut Özil'in özel tişörtünü görenler şok oldu! Amine Gülşe'nin gözleri...

Mesut Özil, eşi Amine Gülşe, çocukları Eda ve Ela’yla AVM turu yaptı. Mesut Özil'in çok özel tişörtü ise dikkatlerden kaçmadı.

2019 yılında dünyaevine giren futbolcu Mesut Özil ile Amine Gülşe, mutlu evlilikleriyle düşman çatlatıyor. Birbirlerine olan sevgilerini her fırsatta dile getiren ünlü çiftten yeni kare geldi. Mesut Özil son olarak sosyal medya hesabından güzellik kraliçesi eşi Amine Gülşe ve kızlarıyla aile pozunu paylaştı... Mesut Özil'in çok özel tişörtü ise dikkatlerden kaçmadı. Özil, bir yaşındaki kızı Ela’yı ilk kez göstermiş oldu. Eski futbolcunun, “Güzel ailem” diye yazdığı karesine binlerce beğeni ve yorum geldi.

İŞTE MEZUT ÖZİL'İN ÖZEL TİŞÖRTÜ:

 Operasyonla gözaltına alınan rapçiler hakkında karar!

İLİŞKİLİ HABER

Operasyonla gözaltına alınan rapçiler hakkında karar!
Ronaldo, Suudi Arabistan tarzı ile gündem oldu! "Kendini iyice kaptırdı"

İLİŞKİLİ HABER

Ronaldo, Suudi Arabistan tarzı ile gündem oldu! "Kendini iyice kaptırdı"
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0