Olgun Şimşek trafik kazası geçirdi! Ünlü oyuncunun sağlık durumu...

Ünlü oyuncu Olgun Şimşek, Bodrum'a giderken Turgutreis istikametinde kullandığı araçla trafik kazası geçirdi. Aracın halini görenler ünlü oyuncunun sağlık durumunu merak etti. İşte Olgun Şimşek'in geçirdiği kaza ve sağlık durumuna dair detaylar...

Yedi Numara, Ramo, Yalan Dünya, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi sevilen yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Olgun Şişmek trafik kazası geçirdi. Muğla'nın Bodrum ilçesinde seyir halindeki aracıyla kaza yapan ünlü oyuncu hayranlarını endişelendirdi. Sevenleri Şimşek'in sağlık durumunu merak etti.

Olgun Şimşek

Olgun Şimşek

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Oyunculuk performansının yanında güçlü sesi ile de geniş hayran kitlesine ulaşan Şimşek, Bodrum ilçesi Gürece Kavşağı mevkiinde sabaha karşı trafik kazası geçirdi. Sanatçı, iki aracın çarpıştığı kazadan yaralı olarak kurtuldu.

Olgun Şimşek kaza geçirdi

Olgun Şimşek kaza geçirdi

Alınan bilgiye göre;  kavşağa yakın bir noktada sürücü M.İ.T. idaresindeki 48 R 7640 plakalı otomobil ile Bodrum istikametinden Turgutreis istikametine seyir halinde olan ünlü sanatçı Olgun Şimşek idaresindeki 34 BUU 142 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucu Olgun Şimşek yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Şimşek, ayakta tedavi edilmesinin ardından taburcu edildi. Başarılı oyuncu geçirdiği kazanın ardından henüz bir açıklama yapmadı.

Olgun Şimşek sağlık durumu

Olgun Şimşek sağlık durumu

Kansere yakalanan Tanyeli'ye Suzan Kardeş'ten moral desteği

İLİŞKİLİ HABER

Kansere yakalanan Tanyeli'ye Suzan Kardeş'ten moral desteği
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0