Tayfun Erdoğan'dan Acun Ilıcalı’ya gönderme! Emrah’ın oğlunun son sözleri herkesi şaşırttı

Tayfun Erdoğan, düğünüyle ilgili konuştu. Babasının kendisini aramadığını söyleyen Tayfun Erdoğan, şoke eden bir Acun Ilıcalı itirafında bulundu.

Şarkıcı Emrah'ın küs olduğu ve görüşmediği oğlu Tayfun Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Eda İrap ile dünyaevine girmişti. Tayfun Erdoğan, düğünüyle ilgili konuştu. Babasının kendisini aramadığını söyleyen Tayfun Erdoğan, şoke eden bir Acun Ilıcalı itirafında bulundu.

Şarkıcı ve oyuncu Emrah'ın uzun zamandır görüşmediği oğlu Tayfun Erdoğan ile Eda İrap, geçtiğimiz haftalarda nikah masasına oturmuştu.

Evlenirken babası tarafından yalnız bırakılan Tayfun Erdoğan, düğününe dair, "Nuri abi 'Maddi, manevi neye ihtiyacın olursa yanındayım' dedi, zaten şahidim oldu. Bir de Tuğba Ekinci tebrik etti, hiç tanışmıyoruz kendisiyle ama beni mutlu etti, onure etti" dedi.

 

Erdoğan, "Babam gelmedi, aramadı. Ailevi konularda babam çok nettir, beni sevdiğini, benimsediğini çok iyi biliyorum, hissediyorum. Onun dışında zaten kimseyle aram yok, uzağım medyadan." ifadelerini kullandı.

Bir dönem Survior'da yarışan Tayfun Erdoğan sözlerine şöyle tamamladı:

"Acun abiyi çok bekledim ama gelmedi. Acun abiye düğün davetiyemi yolladım, gelmedi, aramadı. Ben de emeği büyük gelmesini isterdim.

Survivor'a beni çağırdığında beklentisi benden büyüktü, sanırım beklentisini karşılayamadım, hayal kırıklığına uğrattım, belki de bu nedenle gelmedi."

Emine Erdoğan'dan Zehra Çiftçi'ye tebrik! 'Tüm kadınlarımıza çağrımı yineliyorum'

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan Zehra Çiftçi'ye tebrik! 'Tüm kadınlarımıza çağrımı yineliyorum'
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

MACKALI 61 8 ay önce

Cok önemli bir milli $ahsiyet Acun neden gelmedi anlamak zort.