İbrahim Tatlıses 'Ya Çok Seversem'i hayranlıkla izledi! " Aşık olasım geldi" diyerek...

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın oynadığı "Ya Çok Seversem" dizisini izleyen İbrahim Tatlıses'ten şaşırtan yorum geldi. Diziyi hayranlıkla izleyen İbrahim Tatlıses, "Aşık olasım geldi" yorumu ile herkesi şaşırttı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Ya Çok Seversem dizisi son zamanların ilgiyle izlenen dizileri arasında yerini alıyor. Yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan Ya Çok Seversem dizisi, romantik ve ilgi çekici konusuyla 7'den 70'e herkesi ekranlara bağlamayı başarıyor.

İbrahim tatlıses

İbrahim tatlıses

Diziyi ilgiyle takip eden isimlerden biride ünlü türkücü İbrahim Tatlıses oluyor. Dizi hakkında ilginç yorumda bulunan İbrahim Tatlıses herkesi şaşırtmayı başardı.

İBRAHİM TATLISES 'AŞIK OLASIM GELDİ' DEDİ

Herkesin ilgiyle takip ettiği diziye İbrahim Tatlıses'te yorumunu sosyal medya hesabı üzerinden bildirdi. Son zamanlarda evlilik hakkında yaptığı açıklamalarla da gündeme gelen İbrahim Tatlıses, "Ya Çok Seversen'i izliyorum, aşık olasım geldi. Hem güldüm hem ağladın hem üzüldüm. Çocukların kıyafetlerini vakfa götürdüğü sahnede çok duygulandım. Senaristi ve  bütün ekibi tebrik ediyorum ve alkışlıyorum" dedi.

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 3

Misafir 10 ay önce

Ne pis bir adamsın sen

Yavo 11 ay önce

Sen bu saatten sonra aşkı anca protezle yaşarsın

eyyp72 11 ay önce

yeter ha yeter ha nereye kadar biz 1 tane bulamadık bu aşık oldum diyor.