Güldür Güldür'ün Mesut'u Uğur Bilgin ve İrem Uslu'dan tatil paylaşımı!

Güldür Güldür Show'un sevilen oyuncusu Uğur Bilgin, geçtiğimiz ağustos ayında İrem Uslu ile nikah masasına oturmuştu. Eşine bakışlarıyla günlerce sosyal medyada konuşulan Bilgin'den yeni bir paylaşım geldi. Bali'de eşiyle tatil yapan ünlü yıldızın kareleri kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Uzun yıllardır Show TV ekranlarının ilgiyle takip edilen programı 'Güldür Güldür'de "Mesut" karakterini oynayan Uğur Bilgin, hem başarılı oyunculuk performansı hem de özel yaşantısıyla büyük beğeni topluyor. Gözlerden uzak bir yaşam sürmeye özen gösteren ünlü oyuncu, geçtiğimiz haziran ayında İrem Uslu ile nişanlandığını sevenleriyle paylaşmıştı. Müstakbel eşiyle çekildiği karelere "27.06.2023" notunu düşüp yüzük ve dua emojisi koyan Bilgin'in paylaşımının ardından eşinin duru güzelliği uzun bir süre konuşuldu.

Uğur Bilgin ve İrem Uslu

Uğur Bilgin ve İrem Uslu

3 ay süren nişanlılığın ardından mutluluklarını evlilikte taçlandırmak isteyen gözde çift, yaz aylarında dünyaevine girdi.

Uğur Bilgin evlendi

Uğur Bilgin evlendi

Oldukça sade ve zarif bir giyim tarzını tercih eden gelin ve damadın birbirlerine olan bakışları sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. Eşinin önünde diz çökerek serenat yapan Uğur Bilgin'in sevincine ortak olan takipçileri çok sayıda tebrik mesajı yazdı.

Uğur Bilgin ve eşi İrem Uslu

Uğur Bilgin ve eşi İrem Uslu

BALİ TATİLLERİ OLAY OLDU!

Gözlerden uzak bir şekilde mutlu bir evlilik sürdüren çift, önceki günlerde tatil için Bali'ye gitti. Taze evlilerin Bali'deki pozları sosyal medyaya damga vurdu.

DAHA ÖNCE NELER OLDU?

Şu sıralar eşiyle birlikte İtalya'da balayı yapan Uğur Bilgin'den yeni bir paylaşım geldi. İtalya'nın dikkat çeken manzarası önünde eşiyle pozlar veren ünlü oyuncu, paylaşımına kalp emojisi eklemeyi ihmal etmedi.

Uğur Bilgin ve eşi İrem Uslu

Uğur Bilgin ve eşi İrem Uslu

Öte yandan yemyeşil bir manzaranın önünde kahve içerken çekildiği kareyi "Eşimin gözünden" notuyla paylaşan Bilgin'in keyifli halleri gözlerden kaçmadı.

Uğur Bilgin balayı paylaşımı

Uğur Bilgin balayı paylaşımı

ROL ARKADAŞI DÜĞÜNDE GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMAMIŞTI!

Ünlü isimlerin akın ettiği gecede Bilgin'in Güldür Güldür Show'daki rol arkadaşı Aylin Kontente, duygusal anlar yaşadı. Gözyaşlarına hakim olamayan Kontente, sosyal medya hesabından çiçeği burnunda çifti paylaşarak "Benim canım kardeşim Uğur Bilgin ve güzeller güzeli İrem" ifadelerini kullandı. Düğünden sık sık paylaşımda bulunan Kontente ağladığı esnada çekilen videoyu da "Yakalandım" notuyla paylaştı.

İşte ünlü çiftin düğününden kareler...

Özgü Namal'ın Kızıl Goncalar'da bölüm başına aldığı ücret dudak uçuklattı!

İLİŞKİLİ HABER

Özgü Namal'ın Kızıl Goncalar'da bölüm başına aldığı ücret dudak uçuklattı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 18

Süleyman BÜLBÜL 3 ay önce

Hayırlı olsun. mutluluklar dilerim

a.d. 7 ay önce

Başı kapalı hanım al,müslümanım de ondan sonra git dinsizlerle,pkk lılarla,komünist ve solcu geçinen kapitalistlerle,lgbt severlerle, Erdoğan düşmanı fakat fetö severlerle! tiyatroculuk oyna. YERSEN.............

Toplam 6 beğeni

cano 7 ay önce

ya arkadaş gülücüklerinizde yürekleriniz kadar güzel Maşallah. ikinizede hayırlı olsun çok çok yakışmışsınız sağlık , afiyet ve sizin gibi güzel nesiller diliyorum . Birbirinize iyi sahip çıkın ve iyi bakın.

Toplam 3 beğeni

çankırılı ismail 7 ay önce

çok güzel çok beğendim. sade bir düğün gösteriş yok kapalı bir eş Allah mesut etsin. burnu ile ilgili espiri yapan olmadı galiba bu sefer

Toplam 1 beğeni

MACKALI 61 7 ay önce

italyaya gitmek sosyetik bir hava atma "Aaa italayada bal ayi"orsetto di miele"derler ,siz hic italyadan Türkiyeye bal ayina gelen gördünüz duydunuzmu.? Onlardada balayi var Bence desinlerden ba$ka bir$ey degil.Bu genelede Türk insaninda var kendisine yetmemek.inanin italyanlar Türkiyenin nerde oldugunu bile bilmezler.

Yorumların Tümünü Okuyun