Yeşilçam’ın emektar ismi Ahmet Cengiz hayatını kaybetti! Yeşilçam'ın 'Artist Ahmet'i...

100’den fazla filmde rol alan Yeşilçam sanatçısı Ahmet Cengiz 70 yaşında hayatını kaybetti. Cengiz, dün kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Kemal Sunal'ın filmleri başta olmak üzere Yeşilçam'da 100'den fazla projede yer alan 70 yaşındaki Ahmet Cengiz, dün kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Gaziantep'in Nizip ilçesinde doğan Cengiz, birçok Yeşilçam filminde rol aldı. Rahatsızlanan Cengiz hastanede hayatını kaybetti. Cenaze törenine oyuncunun yakınları ve sevenleri katıldı.

Ahmet Cengiz

Ahmet Cengiz

BURNU KIRILINCA SEKTÖRÜ BIRAKMIŞTI

Bir filmin kavga sahnesinde burnu kırılan Cengiz, sinema sektörünü bırakmıştı. Dün rahatsızlanan Ahmet Cengiz hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ahmet Cengiz kılınan cenaze namazı sonrası Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. Cenaze törenine oyuncunun yakınları ve sevenleri katıldı.

Ahmet Cengiz cenaze

Ahmet Cengiz cenaze

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Demet Akalın ölümden döndü: Nasıl sağ çıktık algılayamıyorum!

Ünlü oyuncu Shiv Grewal ölüp tekrar dirildi! 7 dakikalık deneyimi ağızları açık bıraktı

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Shiv Grewal ölüp tekrar dirildi! 7 dakikalık deneyimi ağızları açık bıraktı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0