Rafet El Roman'ın artık hiç çocuğu olmayacak! Bomba itiraf sonrası tepki gösterdi

Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda özel hayatına dair bilinmeyenlerini anlatan Rafet El Roman, kısırlaştırma ameliyatı olduğunu açıklamıştı. Bu sözlerinin ardından sosyal medyada tepkilerin odak noktası haline gelen El Roman, sessizliğini bozdu.

"Bana Sen Lazımsın", "Kalbine Sürgün", "Seni Seviyorum" ve "Unuturum Elbet" gibi dillere pelesenk şarkılarla adından söz ettiren ünlü sanatçı Rafet El Roman, geçtiğimiz günlerde Sabah Gazetesi'ne çok özel açıklamalarda bulundu. 

Rafet El Roman

Rafet El Roman

Hem meslek hayatı hem de özel yaşantısına dair merak edilenlere ışık tutan ünlü şarkıcının 'çocuk' itirafı ise herkesi şaşırttı. İki kızı ve bir oğlu olan ünlü şarkıcı, bir daha çocuk sahibi olamayacağını dile getirdi. Kısırlaştırma ameliyatı olduğunu açıklayan El Roman'ın bu kararı sevenlerini şoke etti.

Rafet El Romandan şaşırtan itiraf

Rafet El Romandan şaşırtan itiraf

"NE KEDİLİĞİM KALDI NE TAVŞANLIĞIM"

Yaptığı açıklamaların ardından eleştirilere maruz kalan El Roman, Instagram hesabından yayınladığı videoda şu ifadeleri kullandı:

"Bana 'bir daha çocuk istiyor musun?' diye soruldu. Ben de dürüstçe ve tüm samimiyetimle cevap verdim. Bizim hayatımızda hiçbir şey gizli saklı kalmaz eninde sonunda ortaya çıkar. İnsanların bunu benden duymalarını istedim. Röportajıma çok güldüm çünkü ne kediliğim kaldı ne tavşanlığım kaldı... Bazı müziksever de 'abi geçmiş olsun' yazdı. Herhalde olaya hakim değiller. Bazı insanlar da tepkilerini dile getirdi normal olarak. 'Biz bunu bilmek zorunda mıyız' dediler ama ben böyle bir soru sorulduğu için cevap verdim. Yoksa 10 yıldır ben bu konuya hiç değinmedim."

Rafet El Romandan kısırlaştırma açıklaması

Rafet El Romandan kısırlaştırma açıklaması

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken açıklama: "20 yıldır montum yoktu"

Gönül Dağı'nın Cemile'si Nazlı Pınar Kaya evlendi! Rol arkadaşı yalnız bırakmadı

İLİŞKİLİ HABER

Gönül Dağı'nın Cemile'si Nazlı Pınar Kaya evlendi! Rol arkadaşı yalnız bırakmadı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Dur 7 ay önce

Gozden dusunce ne yapacagini veya ne soyleyecegini bilmeyen biri daha ah su gundem yokmu insana boyle kafa yediriyor