Nazar değdi! Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu kaza yaptı

Motosiklet şampiyonu ve eski AK Parti milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn, motosiklet kazası geçirdi. Hız yaptığı anda düşen küçük Zayn o anlarda ağlamaya başladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Motosiklet şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn parkurda motosiklet kazası geçirdi. Küçük motosikletiyle viraja giren Zayn, motosikletin yalpalaması sonucu 'tankslapper' adı verilen bir olay yaşadı ve kaza yaptı. Yere düşen Zayn bir anda ağlamaya başladı. İşte o anlar...

YÜREKLER AĞZA GELDİ

Sofuoğlu, Zayn'ı kontrol etmeye gelip ardından da oğlunu motive ederek yeniden piste dönmesini sağladı. Olayla ilgili motosiklet şampiyonu Kenan Sofuoğlu sosyal medyadan yayınladığı videoda açıklama yaptı.

Zayn Sofuoğlu kaza yaptı

Zayn Sofuoğlu kaza yaptı

Zayn Sofuoğlu'nun sosyal medyasında yapılan paylaşımda, "Ağlıyor ama acıdan değil yarışı kazanamadığı için. Sonra tekrar piste çıkıp kazanıyor" ifadeleri kullanıldı.

Müzik Öğretmeninin 1 Milyon Liralık Model Araba Tutkusu gündem oldu! 20 sene boyunca...

İLİŞKİLİ HABER

Müzik Öğretmeninin 1 Milyon Liralık Model Araba Tutkusu gündem oldu! 20 sene boyunca...

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 24

Mustafa Yıldırım 8 ay önce

Maşaallah Barek Allah mevla korusun esirgesin

Toplam 1 beğeni

Kaşif 8 ay önce

Hangi baba çocuğuyla bu kadar ilgileniyor bilmiyorum ama geleceğin şampiyonları işte böyle çıkıyor. Zayn'ı inşallah Formula 1 pistinde de görürüz. Maşallah, Allah nazardan saklasın.

AYHAN DÜZCE 8 ay önce

düşe kalka öğreniyor Allah beterinden korusun.

kmk 8 ay önce

Maşallah tosunuma..

Toplam 3 beğeni

Abidin 8 ay önce

Bırakın çocuk çocukluğunu yağasın kendine niye benzetiyorsun.

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun