Bella Hadid'in babası Mohamed Hadid Türk şef Ömür Akkor ile mutfakta!

Filistin asıllı ABD'li model Bella Hadid ve oyuncu Gigi Hadid'in babası Mohamed Hadid, Los Angeles'ta Türk şef Ömür Akkor ile Osmanlı lezzetlerini hazırladı. Hadid, yaptığı yemekleri Instagram hesabından paylaşarak Türkiye'ye sevgilerini iletti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Filistin asıllı ABD'li model Bella Hadid ve oyuncu Gigi Hadid'in babası Mohamed Hadid, Los Angeles'ta Türk şef Ömür Akkor ile yemek pişirdi. Hadid, Instagram hesabından Akkor ile yemek yaptığı anlara ilişkin videoyu, " Türkiye'den sevgilerle. Los Angeles yapımı. Şef Akkor işbirliğiyle. Kendisi kesinlikle olağanüstü." ifadeleriyle paylaştı.

ÖMÜR AKKOR İLE MUTFAĞA GİRDİ!

Aşçılıktaki yeteneği ile ünü Türkiye sınırlarını aşan Ömür Akkor, dünyaca ünlü model Gigi Hadid ve Bella Hadid'in babası Mohamed Hadid ile mutfağa girdi. Hadid, Instagram hesabından Akkor ile yemek yaptığı anlara ilişkin videoyu, "Türkiye'den sevgilerle. Los Angeles yapımı. Şef Akkor işbirliğiyle. Kendisi kesinlikle olağanüstü." ifadeleriyle paylaştı.

VİDEOYA BEĞENİ VE YORUM YAĞDI!

Paylaşılan videoda Hadid ve Akkor, Osmanlı lezzetlerini hazırlarken görülüyor. Hadid, videoda Akkor'un Osmanlı yemeklerini yaparak "tarihi yeniden canlandırdığını" belirtiyor. Ayrıca videoda Hadid, cacık, dolma ve taze fasulye yemeği gibi Türk lezzetlerini de gösteriyor. Videoya hem Türk kullanıcılar hem de ABD'liler yorum yaptı.

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0