Sinan Akçıl'dan anlamlı konser! Gazi ve şehit aileleri için harekete geçti

Geçtiğimiz akşam Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde ilk kez konser veren Sinan Akçıl, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Binlerce vatandaşın akın ettiği konserin gelirini bağışlayacağını açıklayan Akçıl'ın açıklamaları alkış topladı.

"Tabi Tabi", "Şarttır", "Atma", "Fark Atıyor" ve "Mucize" gibi birbirinden hit parçalarla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Sinan Akçıl, başarılı müzik kariyerinin yanı sıra destek verdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de sık sık adından söz ettiriyor. Özellikle 11 ilde yıkıcı etkilere sebep olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölge için dört koldan yardım toplayan ve yardım projelerinde yer alan Akçıl, son hareketiyle yine gönüllere taht kurdu.

Sinan Akçıl

Sinan Akçıl

Önceki gün ilk kez Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde hayranlarıyla bir araya gelen ünlü sanatçı, Boğaz'ın kıyısında sevenlerine müzikal bir şölen yaşattı. Enerjisi ve güçlü sesiyle dinleyicilere geniş bir müzik yelpazesi sunan Akçıl, 2.5 saat süren performansıyla unutulmaz bir geceye imza attı.

Sinan Akçıl konser

Sinan Akçıl konser

Konser öncesi "Serumla, iğneyle çıkacağım sahneye. Çok büyük bir coşku var. Harika bir gece olacak. Beni hiç yalnız bırakmıyorlar. Çok ama çok teşekkür ederim" diyerek hasta olduğunu dile getiren ünlü şarkıcı, konser gelirini ise bağışlayacağını açıkladı. 

Sinan Akçıl konser gelirini bağışlayacak

Sinan Akçıl konser gelirini bağışlayacak

Şehit ve gazi ailelerine yaptığı yardımlarla gündeme gelen Akçıl, "Konserin gelirleri şehit ve gazi yakınları için olacak. Bunun için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Sinan Akçıldan gazi ve şehit yakınlarına bağış

Sinan Akçıldan gazi ve şehit yakınlarına bağış

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Nazar değdi! Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu kaza yaptı

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Orhan 7 ay önce

Sinan akcil vatansever yerli ve milli sanatci helal sana sinan.

nurı belcıka 7 ay önce

bazı sanatcı gecınıp cebını dusunenler utanırmı sen gercek sanatcısın sınan helal olsun akcıl

MERSİNLİ 8 ay önce

Sinan helal olsun sana Vatanını seven insan senin gibi olur Halkımızın tevecühünden bu duruma gelenler o şarkıcılar, Artistler, Futbolcular nerede ceplerinde akrep mi var Yardım gecesinde bile O kadar zengin yardım etmedi Yardım edenlerde Devlet Bankaları bankaları