Fahriye Evcen'in boynundaki detay dikkat çekti! Her an yanında taşıyor

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Son olarak arkadaşlarıyla tatil için soluğu Bodrum'da alan Evcen'in paylaşımlarındaki bir detay hayranlarından kaçmadı.

2017 yılında meslektaşı Burak Özçivit ile hayatını birleştiren ünlü oyuncu Fahriye Evcen, hem özel yaşantısındaki mutluluğu hem de başarılı meslek hayatı ile büyük beğeni topluyor. Karan ve Kerem adında iki oğlu olan güzel oyuncu, sık sık sosyal medya hesabından ailesiyle pozlarını paylaşmayı ihmal etmiyor. 

Burak Özçivit, Fahriye Evcen ve çocukları

Burak Özçivit, Fahriye Evcen ve çocukları

Son olarak arkadaşlarıyla gittiği tatilden pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan Evcen'in fotoğraflarındaki bir detay dikkat çekti. Oğulları Karan ve Kerem'in baş harflerinin yer aldığı özel tasarım kolye yaptıran ünlü yıldız, kolyelerini bir an olsun boynundan çıkarmadı. Çocuklarını boynunda taşımak isteyen Evcen'in pozları sosyal medyaya damga vurdu.

Fahriye Evcen tatil pozları

Fahriye Evcen tatil pozları

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kanser teşhisi koyulan eşinin saçlarını kazırken kendi saçını da kazıdı! O anlar duygulandırdı

Gönül Dağı'nın Cemile'si Nazlı Pınar Kaya evlendi! Rol arkadaşı yalnız bırakmadı

İLİŞKİLİ HABER

Gönül Dağı'nın Cemile'si Nazlı Pınar Kaya evlendi! Rol arkadaşı yalnız bırakmadı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0