Demet Akalın partneri Jess Molho ile paylaşım yaptı! Gel Konuşalım programı hakkında...

Yaptığı her hareketle adından söz ettirmeyi başaran Demet Akalın, geçtiğimiz aylarda Acun Ilıcalı ile program için el sıkıştığını takipçilerine duyurmuştu. Merakla beklenen programda Demet Akalın'a eşlik edecek partneri Jess Molho olarak açıklanmıştı. Merakla beklenen programın yayın saati de belli oldu.

Türk pop müziğinin en tanınan isimlerinden biri olan Demet Akalın, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Yapmış olduğu açıklamalarla gündemden düşmeyen Aklın, geçtiğimiz aylarda Acun Ilıcalı ile el sıkıştığını yeni bir programa başlayacağını sevenlerine duyurmuştu. Müge Anlı'ya rakip olacağı söylenen ve merak edilen program "Demet ve Jess'le Gel Konuşalım" ismiyle ne zamn yayınlanacağı belli oldu.

Demet Akalın Acun Ilıcalı ile el sıkıştı

Demet Akalın Acun Ilıcalı ile el sıkıştı

YENİ PROGRAMI İLE DİKKAT ÇEKİYOR

En son Gelinim Mutfakta programının sunuculuğunu üstlenen ve ara veren Demet Akalın, yeni programı "Demet ve Jess'le Gel Konuşalım" ile TV8 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor. Dikkat çeken ver gündeme gelen konuları ele alan Demet Akalın'dan yeni paylaşım geldi. "Demet ve Jess'le Gel Konuşalım bugünden itibaren hafta içi her gün canlı yayınla 12:45'te TV8'de..."  diyerek programın saatini açıkladı.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Amerika'ya yerleşen Tolga Karel'den 45 yaş paylaşımı!

Mustafa Keser'den öldü iddialarına açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Keser'den öldü iddialarına açıklama!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 12

önce öncevatan 1 yıl önce

hiç kimse kusura bakmasın müge anlının tırnağı olamazlar

önce vatan 1 yıl önce

kusura bakma mügemüge anlının tırnaı olacak kimse yok kkkkkk

saçma 1 yıl önce

olmaz olmaz bu iş olamaz.daha öncede denendi .müge anlının elemanları transfer edildi . . sonuç tırt .

Mmüzeyyen 1 yıl önce

Çok gereksiz boşuna uğraşmasınlar rakip olmaya, başaramazlar.Müge Anlı'nın rakibi olamaz kimse herkes haddini bilsin...

ASİLBEY@06ÇUBUK 1 yıl önce

Sahnede horoz dövüşü yaptırarak ortamı geren Bu proğramların ülke ve millet adına ne katkısı oluyor neden seyredilir hala anlamış değilim. Milletin kalitesi bu kadar demekki.

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun