Muharrem Buhara hayatını kaybetti! Süper Baba dizisi senaristiydi: Şevket Altuğ paylaştı

Süper Baba ve İkinci Bahar gibi unutulmaz dizilerin senaristliğini üstlenen Muharrem Buhara hayatını kaybetti. Muharrem Buhara'nın vefat haberini, Şevket Altuğ paylaştı.

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımlarına imza atan Muharrem Buhara vefat etti. Süper Baba ve ikinci Bahar dizilerini kaleme alan Buhara, 66 yaşında hayata gözlerini yumdu. Buhara'nın ölüm haberi 'Süper Baba'nın başrol oyuncusu Şevket Altuğ sosyal medyadan paylaştı.

"HER ŞEY İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER"

Buhara, Pendik Yenişehir Ulu Camii'nde kılınacak cenaze namazı sonrası aynı ilçedeki Osmangazi Mezarlığı'na defnedilecek.

Şevket Altuğ sosyal medya hesabından muharrem buharanın vefatını duyurdu

Şevket Altuğ sosyal medya hesabından muharrem buharanın vefatını duyurdu

Şevket Altuğ, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Hoşça kal Muharrem. Her şey için sonsuz teşekkürler. Seni unutmayacağız" notunu düştü.

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0