CZN Burak hasta mı, neden ameliyat oldu? Sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama

Çektiği yemek videoları ile tanınan ünlü fenomen CZN Burak lakaplı Burak Özdemir, son paylaşımıyla sevenlerini korkuttu. Ünlü fenomen geçirdiği ameliyat sonrası hastaneden paylaşım yaptı. İşte sağlık durumuyla ilgili açıklama

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Son zamanlarda babasıyla yaşadığı problemlerle gündeme gelen ünlü fenomen CZN Burak aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Sosyal medya hesabı üzerinden hastanede videosunu paylaşan ünlü fenomen ameliyat geçirdiği öğrenildi.

SAĞLIK DURUMUNA İLİŞKİN AÇIKLAMA!

Son günlerde yaşadığı stres sonrası bir hayli zayıflayan CZN Burak bu durumu nazar diyerek Instagram hesabından açıkladı. Ünlü fenomen yayınladığı videoya "Nazar. Çok şükür iyiyim biraz Safra Kesesinden rahatsızlığım vardı" notunu düştü.

GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAĞDI

Çektiği videolarla tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine sahip olan CZN Burak takipçilerinden geçmiş olsun mesajları yağdı. Birçok sosyal medya kullanıcısı; "Sevenlerim gücü yeter , geçmiş olsun", "Acil şifalar diliyorum", "Allah şifa versin. Çok çok geçmiş olsun.", "Çok geçmiş olsun kardeşim" yorumunda bulundu.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0