Sümer Ezgü Antalya'da trafik kazası geçirdi! Ünlü sanatçıdan son durumu hakkında açıklama

Türk halk müziği sanatçısı Sümer Ezgü ailesiyle birlikte Antalya'da trafik kazası geçirdi. Ezgü'nün ve ailesinin içinde bulunduğu cip ve ona bağlı bulunan karavan, Antalya'nın Korkuteli ilçesi yakınlarında yan yattı. Sanatçı sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Öğle saatlerinde Korkuteli ilçesi sınırlarında meydana gelen kazada öğrenilen bilgilere göre, Türk halk müziği sanatçısı Sümer Ezgü'nün bulunduğu cip ve ona bağlı olan karavan, yokuş aşağı indiği sırada kontrolden çıktı. İlk olarak refüje çarpan karavanın, ardından ciple birlikte yan devrildiği öğrenildi. Araçta bulunan Ezgü ve ailesi kazayı yara almadan atlattı.

"İYİYİZ, BİR SORUN YOK"

Sosyal medya hesabı üzerinden sağlık durumu hakkında açıklamada bulunan sanatçı çektiği videoda "Geçirdiğimiz kaza ile ilgili sürekli arayan soranlar var. Bizde bir şey yok. Karavanla yokuş aşağı inerken hız kazandı. Çekme karavan bir anda yalpalandı, refüje vurdu ve bizi devirdi. Araç yan yattı ve sürüklendik. İyiyiz bir sorun yok. İlginize çok teşekkür ederim, hepinizi seviyorum" ifadelerine yer verdi.

Sümer Ezgi trafik kazası geçirdi

Sümer Ezgi trafik kazası geçirdi

Yeni dijital dizisi belli olan Serenay Sarıkaya'nın kaşına ne oldu? Ünlü oyuncudan açıklama

İLİŞKİLİ HABER

Yeni dijital dizisi belli olan Serenay Sarıkaya'nın kaşına ne oldu? Ünlü oyuncudan açıklama
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0