Müge Anlı'ya dostlarından tam destek! Zuhal Topal ve Zahide Yetiş...

Yeni bölümleri ile sevenleri ile birlikte olmak için gün sayan ve en sonunda izleyicileri ile buluşan Müge Anlıya tebrik mesajları gelmeye devam ediyor. Yeni sezon hayatını kutlayan isimlerden biride yakın dostları Zuhal Topal ve Zahide Yetiş oldu. Müge Anlı'ya dostlarından tam destek...

Müge Anlı yeni sezon hayatına kaldığı yerden devam etmeye başladı. İzleyici ile ekran karşısına geçen Müge Anlı, 16. sezonu ile gelen tebrik mesajlarını canlı yayında okumaya başladı. Her zaman yan yana olan dostları Zahide Yetiş ve Zuhal Topal'ın mesajını da okuyan Müge Anlı, duygularını ifade etti.

ZULAH TOPAL VE ZAHİDE YETİŞTEN MÜGE ANLIYA TAM DESTEK

Ünlü gazeteci Müge Anlı, oyuncu Zuhal Topal ve sunucu Zahide Yetiş'ten çiçek ve tebrik mesajı aldı. Duygulanan Müge Anlı arkadaşlarına teşekkür etti. 

Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan radikal karar! Türkçe dersi alarak...

İLİŞKİLİ HABER

Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan radikal karar! Türkçe dersi alarak...

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Bir Tespit 7 ay önce

Bu programlar Türk toplumunun yapısını bozdu suç normalleşir oldu hiç iyi bir sonuç çıkmıyor sosyologlar profler bunu bir düşünüp değerlendirsin yoksa geriye Aile diye bir şey kalmayacak. Polis bile bazı durumlarda herşeyi gizli tutarken bu programlarda her türlü şey alenen yayında el insaf...