Murat Boz baba olmaya hazırlanıyor! Fotoğrafa gelen yoruma verdiği cevap şaşırttı

Başarılı şarkıcı Murat Boz yaptığı paylaşımla herkesi şoke etti. Kucağındaki çocuğa biberonla mama veren Boz, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafın altına birçok yorum gelirken Murat Boz'un bir takipçisine verdiği yanıt herkesi şaşırttı. Bununla birlikte herkes "Murat Boz baba olmaya hazırlanıyor" yorumu yaptı.

Ünlü popçu Murat Boz, yeğenine biberonla mama yedirirken ki çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü popçunun bu hallerini gören hayranları Boz'u yorum yağmuruna tuttu. Ünlü oyuncunun özel hayatı merak edilirken "Baba olmalısın artık" yorumları ise hayatında biri mi var sorularını sordurtmaya başladı!

Murat Boz ve yeğeni

Murat Boz ve yeğeni

MURAT BOZ'DAN ŞAŞIRTAN PAYLAŞIM

Uzun bir süredir magazin gündeminden uzak duran Murat Boz, adının kimseyle anılmaması dikkatlerden kaçmıyor. Yaptığı yeni paylaşımla da herkesin kafasında soru işareti bırak ünlü şarkıcı, yeğeni ile çekildiği fotoğrafı paylaştı.

Boz'un hayranları fotoğrafın altına,"Artık senin de baba olma vaktin geldi" diye yorumlar yaparken ünlü popçu da "Yakında neden olmasın" diye yorum yaptı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Fatih Terim'e kızlarından duygulandıran doğum günü sürprizi! "Bana bir masal anlat baba"​

Melisa Döngel hayalini ilk kez açıkladı! Duyanlar şok oldu

İLİŞKİLİ HABER

Melisa Döngel hayalini ilk kez açıkladı! Duyanlar şok oldu

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0