Demet Şener'in oğlundan gururlandıran haber! Resmen babasının izinden gitti

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ve Demet Şener'in oğlu Ömer Kutluay, Real Madrid’in altyapı takımına seçilerek ailesini gururlandırdı. Demet Şener oğlu hakkında konuştu.

Ağustos ayının başında eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ve Demet Şener'in 14 yaşındaki oğulları Ömer Kutluay, Real Madrid’in altyapı takımına seçilmişti. Babası gibi yetenekli olan Ömer Kutluay, gösterdiği büyük başarılar ile sık sık gündeme geldi. Demet Şener oğlu Ömer Kutluay hakkında konuştu.

"HEM GENETİK BİR YETENEĞİ VAR, HEM DE İNANILMAZ ÇALIŞIYOR"

Demet Şener, "Ömer çok mutlu. Küçüklüğünden beri baskete de futbola da ilgisi vardı. 5 yaşında basket antrenmanlarına başladı. Hem genetik bir yeteneği var, hem de inanılmaz çalışıyor." dedi.

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ve oğlu Ömer Kutluay

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ve oğlu Ömer Kutluay

BABASI GİBİ YETENEKLİ!

Mayıs ayında gerçekleşen Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Samsun'da organize edilen U14 Küçük Erkekler Basketbol Türkiye Şampiyonası'nda en değerli oyuncu seçilerek ailesine gururlandıran Ömer Kutluay'ın Haziran ayında gerçekleşen Kosova maçındaki performansı da oldukça ilgi çekti. 

Ömer Kutluay

Ömer Kutluay

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hande Erçel yeni dizisinin set arkasından paylaşım yaptı! "Leyla'yı hazırlıyoruz"

Melisa Döngel hayalini ilk kez açıkladı! Duyanlar şok oldu

İLİŞKİLİ HABER

Melisa Döngel hayalini ilk kez açıkladı! Duyanlar şok oldu
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0