Teşkilat dizisinden ayrılan Deniz Baysal'ın yerine gelecek isim belli oldu!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Teşkilat'ın kadrosunda yer alan Deniz Baysal diziden ayrılmasının ardından dizinin yeni kadın başrol oyuncusu belli oldu.

Ekranların sevilen dizisi Teşkilat'ta yeni sezon öncesinde bir ayrılık yaşandı. Güçlü isimlerin yer aldığı dizinin kadrosunda yer alan ünlü oyuncu Deniz Baysal diziden ayrıldı. Dizinin ilk bölümünden beri kadroda yer alan Baysal'ın ayrılmasının ardından diziye dahil olacak isim belli oldu. İşte o isim...

Teşkilat dizisi

Teşkilat dizisi

Teşkilat dizisinin kadrosuna yeni isim dahil oluyor! Savaş dizilerinin aranan yüzü...İLİŞKİLİ HABERTeşkilat dizisinin kadrosuna yeni isim dahil oluyor! Savaş dizilerinin aranan yüzü...

DIŞİŞLER ÖZEL BİRİM YÖNETİCİSİNİ OYNAYACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; TRT'nin sevilen dizisinin başrol kadın oyuncusu için oldukça uzun bir oyuncu listesi hazırlanmış fakat bir türlü seçilememişti. Değerlendirmelerin sonucunda Deniz Baysal yerine kadroya girecek kadın başrol oyuncu için Aybüke Pusat ile anlaşma imzalandı. İddialara göre Pusat dizide Dışişlerinde özel bir birimin yöneticisi olan Neslihan karakteri ile yer alacak.

Aybüke Pusat

Aybüke Pusat

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Hande Erçel yeni dizisinin set arkasından paylaşım yaptı! "Leyla'yı hazırlıyoruz"

Uçakta koynundan çıkardığı şırdanları yemişti! Şırdancı Mehmet bakın ne yaptı

İLİŞKİLİ HABER

Uçakta koynundan çıkardığı şırdanları yemişti! Şırdancı Mehmet bakın ne yaptı

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0