Yasak Elma dizisinin Yıldız'ı Eda Ece'den müjdeli haber! Eda Ece hamile

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı 'Yıldız' karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncu Eda Ece, 21 Haziran' da Basketbol oyuncusu Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturmuştu. Çiftten müjdeli haber tez geldi. Eda Ece'nin anne olacağı öğrenildi.

Basketbol oyuncusu Buğrahan Tuncer ile uzun zamandır birlikte olan Eda Ece, zarif ve sade nişanlarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak birlikteliklerini taçlandırdıklarını duyurmuş, ardından dillere destan düğünleriyle gündeme gelmişti. Haziran ayında nikah masasına oturan ünlü çiftten mutlu haber geldi. Ünlü çift bebek bekliyor! 

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer

1 AYLIK HAMİLE!

Geçtiğimiz aylarda final yapan Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Eda Ece, dizinin bir sezon daha uzatmasını kabul etmeyerek oyunculuğa ara vermek istediğini dile getirmişti. 'Yıldız' karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, yaz sonunda anne olacağının haberini alarak sevenlerini de mutlu etti. Bir süredir sessizliğini koruyan güzel oyuncunun henüz 1 aylık hamile olduğu öğrenildi. 

ŞEVVAL SAM DOĞRULADI! "TEYZE OLUYORUM, MUTLUYUM"

Yasak Elma dizisinin başrollerini paylaştığı şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam, Eda Ece'nin hamile olduğunu doğruladı. Dün akşam ayaküstü muhabirlere röportaj veren Şevval Sam, Eda Ece'nin hamilelik sorusuna "Bizim haberimiz vardı, haber çıkmasını bekliyorduk. Teyze oluyorum, mutluyum" şeklinde cevap verdi. Şevval Sam, yakın arkadaşı Eda Ece'nin hamilelik müjdesinin ardından yaşadığı heyecanı dile getirdi. 

Eda Ece ve Yasak Elma dizisindeki Yıldız

Eda Ece ve Yasak Elma dizisindeki Yıldız

SEVENLERİNDEN DESTEK GECİKMEDİ!

Hamile olduğu kısa süre içerisinde duyulan Eda Ece'ye hayranlarından destek gecikmedi. Sosyal medya kullanıcıları tarafından binlerce yorum ve beğeni alan Eda Ece'ye 'teyze oluyoruz' şeklinde binlerce yorum yapıldı. Bu mutlu haber ile ortalığı ayağa kaldıran hayranları Yasak Elma dizisinde canlandırdığı karaktere ithafta bulunarak videolar paylaşmaya başladı. İşte ünlü oyuncuya gelen bazı yorumlar...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kıvanç Tatlıtuğ'dan eşi Başak Dizer'e övgü dolu sözler! "Çok heyecanlandım..."

Ecem Karavus'tan şiddet iddiası! Ailesinden gördüğü psikolojik ve ekonomik...

İLİŞKİLİ HABER

Ecem Karavus'tan şiddet iddiası! Ailesinden gördüğü psikolojik ve ekonomik...
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0