Berk Oktay'dan eşi Yıldız Çağrı Atiksoy’a romantik yıldönümü paylaşımı!

Geçtiğimiz yaz meslektaşı Yıldız Çağrı Atiksoy ile nikah masasına oturan oyuncu Berk Oktay, birinci yıldönümlerini sosyal medya hesabından kutladı. Sade bir düğün ile dünyaevine giren çiftin paylaşımı takipçileri tarafından büyük ilgi gördü. Berk Oktay'ın yıldönümü mesajı olay oldu.

2022 yılında meslektaşı Yıldız Çağrı Atiksoy ile dünyaevine giren oyuncu Berk Oktay mutlu birliktelikleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Berk Oktay, eşi Yıldız Çağrı Atiksoy için sosyal medya hesabından yıldönümü paylaşımında bulundu. Evliliklerinin birinci yıllarını kutlayan çiftin romantik fotoğrafı takipçileri tarafından büyük beğeni topladı. 

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy

"SON NEFESİMİ DE SENİN YANINDA VERMEK DİLEĞİYLE"

Berk Oktay'ın yaptığı paylaşımda yazdığı not dikkatlerden kaçmadı. Yakışıklı oyuncu eşiyle olan fotoğrafını "Hayatıma girdiğin güne, bana dost, yoldaş olduğun güne, beni iyileştirdiğin, ruhumla bir olduğun, ruhum olduğun her saniyeye şükürler olsun. Eşim ve sonsuzluğum olmayı kabul ettiğin için teşekkür ederim. 1. Yılımız kutlu olsun. Son nefesimi de senin yanında vermek dileğiyle. Ömrüm 9.9.2022" notuyla paylaştı. Sosyal medyadaki paylaşımları ile dikkat çeken çifte sevenlerinin yorumu eksik kalmadı. Çiftin fotoğrafına birçok takipçisinden 'nazar değmesin, maşallah' şeklinde yorumlar geldi. İşte o fotoğraf...

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy

HEDİYE OLARAK KIBRIS'TAN EV ALDI!

2022 Şubat ayında sade bir törenle nişanlanan ünlü çift, geçtiğimiz yaz nikah masasına oturmuştu. Sade ve zarif bir düğün ile hayatlarını birleştiren ünlü çift, mutlu anlarını çoğu zaman sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşıyor. Daha önce de Berk Oktay'ın eşi Yıldız Çağrı Atiksoy'a hediye olarak Kıbrıs’tan ev aldığı öğrenilmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Rocky'nin yıldızı Sylvester Stallone Papa Francis'e meydan okudu!

Gece vakti söylediği şarkıyla rekor kırdı! Ferdi Tayfur'a mesajı var

İLİŞKİLİ HABER

Gece vakti söylediği şarkıyla rekor kırdı! Ferdi Tayfur'a mesajı var
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0