Yıldız Tilbe'nin tesettürlü hali beğeni topladı!

Yoğun bir konser maratonu arasında köyünü ziyaret eden Yıldız Tilbe, köy hayatına dair paylaşımda bulundu. Ünlü sanatçının giyimi dikkat çekti. Uzun bir elbise ve başörtüsü takarak sokak hayvanlarını seven Yıldız Tilbe, doğallığıyla büyük beğeni topladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yaptığı işlerin yanı sıra sosyal medya paylaşımları ve canlı yayınlarıyla adından sıkça söz ettiren Sanatçı Yıldız Tilbe'nin Twitter hesabından yaptığı paylaşım büyük ilgi gördü. Ünlü sanatçının köy hayatına dair paylaştığı fotoğrafta başörtüsü takması büyük beğeni topladı. Ünlü sanatçı, doğallığıyla dikkat çekti.

"ABLA SANA NE OLDU BÖYLE"

Yıldız Tilbe, babası Ağrılı, annesi ise Tuncelili olan bir ailenin en küçük çocuğu olarak İzmir' de dünyaya geldi. Yoğun çalışma temposunun arasında köyünü ziyaret eden ünlü sanatçının uzun bir elbise ve başörtüsü takarak verdiği poza, takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Bazı takipçileri 'abla sana ne oldu böyle' şeklinde yorumlar yaptı.

Sesi ve samimiyetiyle hayranlarının beğenisini kazanan ünlü sanatçı, aynı zamanda sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ile geniş bir takipçi kitlesine sahip. 57 yaşındaki ünlü sanatçının Instagram hesabında 2 milyon, Twitter hesabında ise 4,8 milyon takipçisi bulunuyor. 

İşte o fotoğraflar;

  

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Rocky'nin yıldızı Sylvester Stallone Papa Francis'e meydan okudu!

Arka Sokaklar başarıdan başarıya koşuyor! En çok izlenen dizi olarak damga vurdu

İLİŞKİLİ HABER

Arka Sokaklar başarıdan başarıya koşuyor! En çok izlenen dizi olarak damga vurdu
İkinci kez kanserle mücadele eden Güler Işık'tan sevindiren haber! 56 yaşında kanseri yendi

İLİŞKİLİ HABER

İkinci kez kanserle mücadele eden Güler Işık'tan sevindiren haber! 56 yaşında kanseri yendi
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0