Ünlü şef Somer Sivrioğlu'ndan itiraf! "Hayvanların yemeğini rahat bırakalım"

MasterChef Türkiye programı ile hafızalara kazınan Somer Sivrioğlu, katıldığı bir Youtube kanalında yaptığı itiraflarla gündeme geldi. Merak edilen soruları yanıtlayan Somer Sivrioğlu jüri arkadaşları hakkında yorum yapmayı da ihmal etmedi.

Televizyon ekranlarında yayınlanan yemek programı ile adını duyurmayı başaran Somer Sivrioğlu, özel hayatı hakkında açılamalara yer verdi. Avusturya'daki işi hakkında konuşan Sivrioğlu, "15 gün içinde aklımda Avustralya planı yokken Yeşilçam filmlerindeki Haydarpaşa'dan çıkan tipler gibi kendimi bavullarla havalimanında buldum." dedi.

Somer Sivrioğlu

Somer Sivrioğlu

SOMER SİVRİOĞLU'DAN MASTERCHEF JÜRİ İTİRAFI!

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ile MasterChef Türkiye'de jüri üyeliği yapan Somer Sivrioğlu, takım arkadaşları ile geçirdiği anlar izleyenler tarafından oldukça sevilerek takip ediliyor. Takım arkadaşları hakkında açıklama yapan Sivrioğlu, "Şefleri tek kelimeyle anlatırsak Mehmet Şef "Baba", Danilo Şef "Eğlenceli.'' açıklamasında bulundu.

"HAYVANLARIN YEMEĞİNİ RAHAT BIRAKALIM"

Benim tek ustam annem diyen Somer Sivrioğlu, "Dünyanın en kariyerli alaylı aşçılarından bir tanesiyim. En sevdiğim yemek Karnıyarık." dedi.

Aynı zamanda yeşillik sevmediğini belirten Sivrioğlu, "Benim salataya alerjim var, yeşillik yemem, hayvanların yemeğini rahat bırakalım. sözleri gündem oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Fatih Terim'den Reynmen'e uçakta tavsiye! "Sıkıştığın zaman sat"

Hastanelik olan Doğukan Manço herkesi korkuttu! "Bu sefer de yırttık"

İLİŞKİLİ HABER

Hastanelik olan Doğukan Manço herkesi korkuttu! "Bu sefer de yırttık"
Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın yıldızı Atakan Çelik'ten kızıyla eğlenceli paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın yıldızı Atakan Çelik'ten kızıyla eğlenceli paylaşım!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0