Sinan Akçıl'dan Milyoner paylaşımı: Allah'ım sen ülkeme hizmetkar olmayı nasip eyle!

Ünlü sanatçı Sinan Akçıl, "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasında şampiyonluk sevinci yaşayan Rabia Birsen Göğercin'in kolunu kaybettikten sonraki süreci anlattığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Rabia'nın sözleri karşısında duygusal anlar yaşayan Akçıl, "Allah'ım sen bana bu ülkemin insanlarına müzik dışında da hizmetkar olmayı nasip eyle..." ifadelerini kullandı.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni yarışma programı "Kim Milyoner Olmak İster", geçtiğimiz günlerde 1 milyon TL değerindeki soruyu doğru bilerek şampiyon olan Rabia Birsen Göğercin'in başarısıyla gündeme geldi. Sempatik tavırları ve duygulandıran hayat hikayesiyle yalnızca milyonluk ödülü değil tüm Türkiye'nin kalbini kazanan Göğercin, sosyal medyanın en çok konuşulan ismi haline geldi.

Kim Milyoner Olmak İster

Kim Milyoner Olmak İster

Özellikle kolunu kaybettikten sonra, kolunun acısından daha çok babasının gözyaşlarına üzüldüğünü söyleyen Göğercin'in "Ben baba olmadığım için anlayamam ama acıyı elimde değil de babamın üzüntüsünde gördüm. Beni üzün şey elimin olmaması değil babamın üzüntüsüydü. Çünkü ben her şeye alışabilirdim. Her şeyi anlatabiliriz. Başımıza güzel ve kötü şeyler gelebilir. En nihayetinde yaşıyoruz ve şükretmeliyiz. Nefes almanın kıymetini bilmeliyiz. Bazen sevdiklerinizi acısı nefes bile aldıramayabiliyor." sözleri Kenan İmirzalıoğlu ve izleyenleri ağlatmıştı.

Rabia Birsen Göğercin

Rabia Birsen Göğercin

"BAMBAŞKA BİR MİLLETİZ"

O anları sosyal medya hesabından paylaşan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, duygusal bir not yazdı. Rabia'nın gözyaşlarına kayıtsız kalmayan Akçıl, "Allah'ım... Sen bana bu ülkemin insanlarına müzik dışında da hizmetkar olmayı nasip eyle... Bu ülkemin bu insanları için "hayatımı veririm" derken klasik sanatçı sallaması yapmıyorum, bambaşka bir milletiz.. bambaşka..." ifadelerini kullandı.

Sinan Akçıl Milyoner paylaşımı

Sinan Akçıl Milyoner paylaşımı

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0