Armağan Çağlayan "Bambaşka Biri" dizisine tepki gösterdi: "Bütün parayı..."

Ünlü oyuncular Hande Erçel ve Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı merakla beklenen dizi "Bambaşka Biri" ilk bölümüyle izleyicisiyle buluştu. İlk bölümün ardından diziye peş peşe yorum gelirken ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan diziye bir eleştiride bulundu.

Daha önce "Aşk Laftan Anlamaz" adlı dizide başrolü paylaşan ünlü oyuncular Hande Erçel ve Burak Deniz yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Ünlü oyuncuları yeniden bir araya getiren dizi "Bambaşka Biri" dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle ekranlara geldi. Hande Erçel'in oynadığı (Savcı Leyla) ile Burak Deniz'in (başarılı gazeteci Kenan) olarak yer aldığı dizide ikilinin yaşadıklarını konu alan dizinin ilk bölümüne peş peşe yorumlar yağdı. Bu yorumlardan biri de ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan'dan geldi.

Armağan Çağlayan Bambaşka Biri dizi eleştirisi

Armağan Çağlayan Bambaşka Biri dizi eleştirisi

İLİŞKİLİ HABERHande Erçel yeni dizisinin set arkasından paylaşım yaptı! "Leyla'yı hazırlıyoruz"

"BÜTÜN PARAYI BAŞROLLERE VERMİŞLER"

Çağlayan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla dizi hakkında eleştiri de bulundu. Ünlü televizyoncu paylaşımında "Bütün parayı iki başrol oyuncusuna verince, diğer oyunculara ve prodüksiyona verecek para kalmamış sanırım" ifadelerini kullanarak tepkisini gösterdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Twitch yayıncısı bir kadın Hintli göçmen tarafından canlı yayında tacize uğradı!

Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan hastalığıyla ilgili o soruya sert tepki: "Ne kadar alçakça!"

İLİŞKİLİ HABER

Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan hastalığıyla ilgili o soruya sert tepki: "Ne kadar alçakça!"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0