Şortla sahneye çıktığı için tepki toplayan Mahsun Kırmızıgül'den eleştirilere yanıt geldi

Konserine şort ve ceketle çıktığı için tepkilerin odağı olan ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül olayın ardından adeta linç edilmişti. Büyük tepki toplayan Kırmızıgül sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile gelen eleştirilere yanıt verdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yoğun bir konser maratonu yaşayan ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül geçtiğimiz akşam verdiği konserinde sahneye şort üzerine ceket giyerek çıkmıştı. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından ünlü şarkıcı tepkilerin odağı olmuştu. Ünlü şarkıcının sahneye şortla çıkmasının seyircilere saygısızlık olduğunu düşünen kullanıcılar sosyal medyada Kırmızıgül'ü adeta linç yağmuruna tutmuştu. Olayın büyümesinin ardından ünlü şarkıcı sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.

Mahsun Kırmızıgül dikkatleri üzerine çekti! Tarzı ve neşeli haliyle...İLİŞKİLİ HABERMahsun Kırmızıgül dikkatleri üzerine çekti! Tarzı ve neşeli haliyle...

O ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ

Ünlü şarkıcı konserin ardından sahneden gittiğini ve hayranlarının ısrarı üzerine geri döndüğü için sahneye üzerine değiştirdiği kıyafetle çıktığını belirterek sevenlerine böyle bir saygısızlıkta bulunmadığını söyledi. Şarkıcı kendisine gelen yoğun eleştirilerin ardından konser sonrası sahneye şortla çıktığı için seyircilere "Siz beni yaktınız. Şimdi 'sahneye şortla çıkmış' diyecekler" dediği ana ait görüntüleri paylaştı. Kırmızıgül paylaşımında "Sosyal medyada yaklaşık bir ay önce sahnede şort giymemle ilgili şimdilerde eleştiriler yapılıyor. Olay şöyle oldu. Bodrum Günay sahnesinde program bitince sahneden indim ve üstümdeki sahne kostümlerimi günlük giydiğim kıyafetlerle değiştirdim. Yaklaşık 8-10 dakika sonra kulisin arka kapısından çıkarken, mekanı hınca hınç dolduran değerli dinleyicilerim bir daha çıkmam için ortalığı adeta yıktığını gördüm. Seyircinin beni tekrar sahneye çağırdığını duyar duymaz, üstüme bir ceketi son anda giyerek tekrar sahneye çıkmak zorunda kaldım. Dinleyicilerden de giydiğim kıyafetimden dolayı özür diledim.. Şunu bilmenizi istiyorum. Ben dinleyenlerime, beni seven canlarıma sanat hayatım boyunca bir kez olsun saygısızlık yapmadım. İddia ediyorum benim kadar dinleyicilerine daha saygılı bir sanatçı yok bu alemde. Bu da böyle biline." ifadelerini kullanarak gelen eleştirilere cevap verdi.

Mahsun Kırımızıgül

Mahsun Kırımızıgül

Mahmut Tuncer ölümden döndüğü kazayı ilk kez anlattı: Yüzüme canlı canlı 187 dikiş attılar!

İLİŞKİLİ HABER

Mahmut Tuncer ölümden döndüğü kazayı ilk kez anlattı: Yüzüme canlı canlı 187 dikiş attılar!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 8

Erzincan24 7 ay önce

Vayy Kıroo vayyy

Harung 7 ay önce

Cok muhim bi mesele. Hepimizin uzerinde deriiin derin oturup dusunmemiz lazim.

Nazlı 7 ay önce

Bu adamı pekte sevmem ama kadınlar neredeyse elbisesiz çıkıyor programlarda bacak bacak üstüne atınca sadece çıplak bir bacak görünüyor onlar saygılıda bumu saygısız bu milletin ahlak anlayışı nereye gitti Allah sonumuzu hayretsin

ERDİL 7 ay önce

Üzerine hiçbir şey almayan binlerce kişinin önünde sahne alan kadın şarkıcılara da bir söz söylesenize...!

Toplam 2 beğeni

Tırıs 7 ay önce

De hele git lo, Sen git dağdakilere methiye diz...

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun