Çekimleri devam eden "Efsane" filminin setinde korkutan yangın! 2 büyükbaş hayvan telef oldu

Ahmet Kural, Cengiz Bozkurt ve Serdar Gökhan'ın başrollerini paylaştığı 'Efsane' filminin çekimleri sırasında herkesi korkutan bir yangın meydana geldi. Çorum'da çekimleri devam eden filmin setinde çıkan yangın söndürüldükten sonra çekimlere devam edildi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Çekimleri Çorum'da devam eden Selçuk Aydemir imzalı "Efsane" filminin çekimleri için Kargı ilçesine bağlı Hacıhamza köyünde özel alanlar kuruldu. Çekimler için evler ve iş yerleri inşa edilirken köy meydanı yeniden düzenlendi. Yapımcılığını Aytaç Ağdağ'ın üstlendiği senarist ve yönetmenliğini ise Selçuk Aydemir'in yaptığı filmin çekimleri sırasında, dün akşam saatlerinde sete yakın bir bölgede yangın çıktı. Alevler ahır ve samanlığa sıçradı. Yangın ihbar üzerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangında film çekimlerinin yapıldığı samanlık, ahır ile 2 hafif ticari araç yandı, 2 büyükbaş hayvan telef oldu.

"SETİMİZDE ÜZÜCÜ BİR MANZARA İLE KARŞILAŞTIK"

Filmin yapım ekibi tarafından sosyal medyada yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Dün öğleden sonra Kargı ilçesi Karaköy Mahallesi'ndeki, itfaiye gözetiminde yapılan Efsane filminin çiftlik sahnesini çektikten sonra itfaiye yetkililerinin soğutma çalışmalarını tamamlaması ve güvenliği teyit etmesi neticesinde setimize son verdik. Gecenin ilerleyen saatlerinde üzücü bir haber aldık. İtfaiyeden edindiğimi bilgiye göre, bir anda sabaha karşı çıkan yangın çevreye yayılmadan ve büyümeden önce söndürülmüş. Haberi alır almaz vardığımız setimizde üzücü manzara ile karşılaştık. Bizi derinden üzen tek olay ise filmimizde rolü olan hepimizin canı kadar sevdiği öküzümüz Zeki'yi bu talihsiz olay sonrası kaybetmemiz oldu. İçimizdeki hüznü, acıyı ve kederi tarif edecek kelime bulamıyoruz."

Efsane film setinde yangın

Efsane film setinde yangın

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0