Edremit Devlet Hastanesi'nde görüntülenen Hülya Avşar tanınmamak için elinden geleni yaptı!

Yazın büyük çoğunluğunu Balıkesir'de geçiren ünlü şarkıcı Hülya Avşar, Edremit Devlet Hastanesi’nde görüntülendi. Tanınmamak için elinden geleni yapan ünlü şarkıcı herkesi şaşırttı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Attığı her adımla magazin gündeminden yıllardır düşmeyen isimler arasında yer alan ünlü şarkıcı Hülya Avşar, şimdilerde yaz sezonunun büyük bir kısmını Balıkesir / Ayvalık’taki evinde geçiriyor. Sivri açıklamaları, tarzı ve özel hayatıyla Yeşilçam'dan beri hayatımızda yer alan Avşar kızı şimdilerde gözlerden uzak bir yaşam sürdürüyor. Yazlıkta geçirdiği dönem boyunca sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla da sık sık gündeme gelmeyi başaran ünlü şarkıcı son olarak Edremit Devlet Hastanesi’nde objektiflere yakalandı.

TANINMAMAK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPTI

Hastane içinde tanınmamak için maske takıp bere giydiği dikkat çeken Avşar kızı geçmiş olsun diyen vatandaşa merhaba dedi. Avşar'ın yanında bulunan kişiler ise kameranın kapatılmasını isterken, Avşar'ın birinci katta bulunan genel cerrahi göğüs cerrahi servisinde yatan bir tanıdığını ziyaret için Ayvalık'tan geldiği iddia edildi. Muhabirlerle şakalaşmayı seven Avşar'ın bu şekilde saklanmasının sebebi merak edildi.

Hülya Avşar

Hülya Avşar

Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur’a sahne yasağı!

İLİŞKİLİ HABER

Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur’a sahne yasağı!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0