Gönül Dağı Veysel ölecek mi? Gönül Dağı dizisinde yaprak dökümü!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Gönül Dağı dizisinde yaprak dökümü başladı. Diziye 5 oyuncu birden veda ederken, kadronun birden böyle azalmasına seyirciler üzüldü. Son bölümde Veysel'in yaralanması ise diziye veda mı edecek sorularını sordurtmaya başladı.

Gönül Dağı dizisi oyuncu kadrosu ve hikayesi ile birçok kişi tarafından izleniyor. Her bölümü oldukça merak edilen Gönül Dağı dizisinde beklenmedik vedalar yaşanmaya başlandı. İzleyicileri üzen kadro değişikliği ise yeni sezon bölümlerinin heyecanla beklenmesine yol açtı. Yeni sezonunda Zümre Meğreli, Güliz Aybay, Ecem Özkaya, Gülhan Tekin ve Sevilay Gültekin kadrodan ayrıldı.

GÖNÜL DAĞI DİZİSİNDE YAPRAK DÖKÜMÜ YAŞANIYOR

Severek takip edilen ve her bölümünün merakla beklendiği Gönül Dağı dizisinin yeni sezonunda vedalar yaşanmıştı.

Dizinin fragmanında geçen "Yarası ağırdı. İç kanamasını durdurduk ama..."  sözleri dizi severleri meraklandırırken Veysel'i oynayan Semih Ertürk'ün diziye devam edip etmeyeceği kafaları karıştırdı. Veysel karakterin ölüp ölmeyeceği 106. bölümde netlik kazanacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Milyarder Emily Abraham'ın 10 yaşındaki Tiktok yıldızı kızı Moo Abraham'ın kombininin fiyatı dudak uçuklattı!

Sezen Aksu'dan Merdan Yanardağ'a soğuk duş etkisi! Hakaret içerikli sözleri affetmedi

İLİŞKİLİ HABER

Sezen Aksu'dan Merdan Yanardağ'a soğuk duş etkisi! Hakaret içerikli sözleri affetmedi
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0