İkiz çocuk annesi Pelin Akil ağlayarak açıkladı! "O dönemdeymiş gibi hissettim"

İkiz çocuk annes güzel oyuncu Pelin Akil 'Son Akşam Yemeği' filminin basın toplantısında gözyaşlarını tutamadı.

Cumhuriyet'in 100. yılına özel hazırlanan  "Son Akşam Yemeği" filminin oyuncuları, basın toplantısında bir araya geldiler. Cumhuriyet ilan edilmeden bir gün önceki günde, Çankaya Köşkü'nün mutfağında yaşananları konu edinen filmin basın toplantısında ünlü oyuncu Pelin akil duygusal anlar yaşadı.

"HİÇBİRİNİ BİLEREK İZLEMEDİM"

Gazetecilere açıklama yaparken gözyaşlarını tutamayan Pelin Akil "Çok gururlu ve heyecanlıyım. Latife Hanım çok oynanmış ama ben hiçbirini bilerek izlemedim. Onunla ilgili başka şeyler hissedip, onu yaşamaya çalışacağım. Çekimlerde kendimi o dönemdeymiş gibi hissettim" dedi.

"TÜRK MİLLETİNİN MÜCADELESİNİ ANLATIYOR"

Ünlü oyuncu Onur Tuna ise "Teklif aldığımda çok heyecanlandım. Bu film Türk milletinin egemenliğini, hakimiyetini ve mücadelesini anlatıyor. Çok güzel bir kadro ve ekip ile güzel bir film olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kanser tedavisi gören Tanyeli'den yeni haber!

Dünyayı kasıp kavuran Squid Game gerçek oluyor! Squid Game'in büyük ödülü dudak uçuklattı

İLİŞKİLİ HABER

Dünyayı kasıp kavuran Squid Game gerçek oluyor! Squid Game'in büyük ödülü dudak uçuklattı
TRT World’den büyük başarı! Uluslararası Emmy Ödülleri’nde finale kaldı

İLİŞKİLİ HABER

TRT World’den büyük başarı! Uluslararası Emmy Ödülleri’nde finale kaldı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0