Deniz Seki'yi yıkan ölüm haberi! Annesi Güler Seki son yolculuğuna uğurlandı

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, anne acısıyla sarsıldı. Yıllardır beynindeki rahatsızlık nedeniyle tedavi gördüğü bilinen Güler Seki, geçtiğimiz gün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Yaşadığı acı karşısında yıkılan ünlü şarkıcının annesi bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, annesinin ölüm haberiyle sarsıldı. Daha önce beynindeki rahatsızlık nedeniyle 4 kez ameliyat olduğu bilinen Güler Seki, 2019 yılında yeniden yoğun bakıma kaldırılmıştı. Senelerdir beynindeki rahatsızlık sebebi ile tedavi gören Güler Seki, önceki gün hayata gözlerini kapadı. 

Deniz Seki ve annesi Güler Seki

Deniz Seki ve annesi Güler Seki

Ünlü sanatçının annesi bugün Göztepe Çemenzar Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Annesini son yolcuğuna uğurlamanın acısını yaşayan Seki, annesinin tabutunun başından ayrılmadı. Gözyaşlarına hakim olamayan ünlü sanatçıyı bu acı gününde sanatçı dostları yalnız bırakmadı.

SOSYAL MEDYADAN ACI HABERİ DUYURMUŞTU!

Ünlü şarkıcı Deniz Seki sosyal medya hesabı üzerinden annesi Güler Seki'nin vefat ettiğini duyurdu. 52 yaşındaki şarkıcı, "Annem rahatsız, yatalak oldu. Beyin kanserine yakalandı. Çok şükür acı çekmiyor, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bazen konuşabiliyor, 'Ne olur bana kızım de anne' diyorum. Zor bir dönem benim için. Altı yıldır yatalak annem" ifadelerini kullanmıştı.

Deniz Seki

Deniz Seki

ÜNLÜ İSİMLERDEN TAZİYE YORUMU GELDİ

Seki'nin paylaşımına; Sibel Arna, Betül Demir, Gökhan Tepe, Günay Karacaoğlu, Pınar Altuğ, Ebru Akel, Aşkın Nur Yengi, Demet Evgar, Burcu Kara, Özge Ulusoy ve Hatice gibi birçok ünlü isimden taziye yorumu geldi.

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU!

Derin bir acı içinde olan ünlü şarkıcı Deniz Seki sosyal medya hesabından cenaze programı ile ilgili detayları paylaştı. Seki; "ACI KAYBIMIZ
Annemiz GÜLER SEKİ’yi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.
Cenazesi 24 Eylül 2023 Pazar günü ikindi namazına müteakip Göztepe Çemenzar Camiinden kılınacak cenaze namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığına defnedilecektir."
açıklamasında bulundu.

Deniz Seki

Deniz Seki

"BEYİN KANSERİNE YAKALANDI YATALAK OLDU"

Ünlü şarkıcı, daha önce katıldığı bir programda ise annesinin kansere yakalandığını ve altı yıldır yatalak olduğunu söylemişti.  Seki, "Annem rahatsız, yatalak oldu. Beyin kanserine yakalandı. Çok şükür acı çekmiyor, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bazen konuşabiliyor, 'Ne olur bana kızım de anne' diyorum. Zor bir dönem benim için. Altı yıldır yatalak annem" ifadelerini kullanmıştı.

Osmanlı padişahları nereye defnedildi? Kanuni Sultan Süleyman'la ilgili ilginç detay!

İLİŞKİLİ HABER

Osmanlı padişahları nereye defnedildi? Kanuni Sultan Süleyman'la ilgili ilginç detay!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

İzmir berbat 7 ay önce

Tabutlu resmine bakacak olursak hiçte üzgün görünmüyorlar, yazik çok yazik