Zuhal Topal'la yemekteyiz yarışması gündem oldu! Yarışmacılar yaptıkları hareketlerle...

TV8 ekranlarında yayınlanan "Zuhal Topal'la Yemekteyiz" yarışması her yeni bölümüyle gündeme damga vurmayı başarıyor. Yeni yarışmacılar ile dikkat çeken Yemekteyiz programında yarışmacıların takındığı tavır herkesi şaşkınlık içinde bıraktı.

TV8 ekranlarında Zuhal Topal'ın sunumuyla gerçekleşen yemekteyiz programı ilgiyle takip edilen yarışmalardan biri. Zaman zaman yarışmacıların takındıkları tavırlarla da gündeme gelen yemekteyiz yarışmasının Pazartesi günü yayınlanacak bölümü akıllara durgunluk verdi. Fragmanının Instagram hesabından yayınlanmasından sonra bir çok kullanıcının yorum yapması dikkatlerden kaçmadı.

YARIŞMACILAR YAPTIKLARI HAREKETLERLE GÜNDEM OLDU

Yemek dışında çekişmenin, kavganın, gözyaşlarının da hakim olduğu Zuhal Topal'la yemekteyiz programı yeni bölümüne katılan yarışmacılarla izleyicileri şaşırtmayı başardı.

Zuhal Topalla Yemekteyiz programı

Zuhal Topalla Yemekteyiz programı

Ödül için elinden gelenleri arına koymayan yarışmacılar, sosyal medyada oldukça tepki gördü.

Yemekteyiz programı

Yemekteyiz programı

İki farklı görüşün yer aldığı platformda bazı izleyiciler yarışmacıları beğenmezken bazıları yarışmayı heyecanlandırdığını söyledi.  

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Düğünde herkesi ağlatan damattan aşk hikayesi! "Herkes ayrılın diyordu"

Türkan Şoray ve Kadir İnanır Altın Koza'dan özel ödül! Elleri bir an olsun ayrılmadı

İLİŞKİLİ HABER

Türkan Şoray ve Kadir İnanır Altın Koza'dan özel ödül! Elleri bir an olsun ayrılmadı

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0