Ajda Pekkan'dan Zeki Müren paylaşımı! 27. ölüm yıldönümünde...

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan meslektaşı Zeki Müren'in 27. ölüm yıldönümünü sosyal medya hesabından andı. Eski bir fotoğraflarını paylaşarak not düşen Ajda Pekkan, paylaştığı eski fotoğrafları ile binlerce beğeni aldı. Ünlü sanatçıyı sevenleri yalnız bırakmadı.

Sesi ve şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip ünlü sanatçı Ajda PekkanZeki Müren'i sosyal medya paylaşımıyla andı. Zeki Müren'in 27. ölüm yıldönümünde sosyal medya hesabından nostaljik bir fotoğraflarını paylaşan Ajda Pekkan, paylaştığı fotoğraf ile takipçilerinden büyük beğeni aldı.

Ajda Pekkan ın Zeki Müren paylaşımı

Ajda Pekkan ın Zeki Müren paylaşımı

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Ünlü sanatçı paylaşımına "Hasret ve Saygıyla …" notunu düştü. Takipçileri desteğini eksik etmedi. Ajda Pekkan'ın Zeki Müren ile yer aldığı fotoğrafa ünlü sanatçının birçok takipçisi "Mekanı cennet olsun" şeklinde yorum yaparak Zeki Müren'in ölüm yıldönümünü andı. 

Ajda Pekkan

Ajda Pekkan

 GENÇLİK HALİ DİKKAT ÇEKTİ!

Şarkılarıyla popülaritesini kaybetmeye Ajda Pekkan'ın Zeki Müren ile fotoğraflarındaki  gençlik hali takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Ünlü sanatçının gençlik haline birçok hayranı "Zarafet" ve "Asalet" şeklinde yorumlar düştü. Ajda Pekkan'ın Instagram hesabında 700 bine yakın takipçi kitlesi bulunuyor. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Selçuk Bayraktar İstanbul Boğazı yüzerek geçti! Babası Özdemir Bayraktar'ı andı

Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu çiftinden müjdeli haber!

İLİŞKİLİ HABER

Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu çiftinden müjdeli haber!
Kibariye photoshopu abarttı! Paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Kibariye photoshopu abarttı! Paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0